Rok 2022 podle vás: podívejte se na nejčtenější články

Rok 2022 podle vás: podívejte se na nejčtenější články
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz

Rok 2022 má před sebou posledních několik dní, tudíž jde o ideální chvíli se ohlédnout za posledními 12 měsíci. V nich jsme pro vás připravili nepřeberné množství článků, recenzí a dalších tematických článků. Jaká témata vás v roce 2022 nejvíce zajímala a které články byly nejvíce čtené?

Zatímco roky 2020 a 2021 se ve větší míře nesly ve znamení celosvětové pandemie COVID-19, rok 2022 se do historie zapíše jako počátek války způsobené napadením Ukrajiny sousedním Ruskem. Tento přetrvávající konflikt ovlivňuje každého z nás. Například celkovou ekonomickou krizí, kdy došlo ke zdražení takřka všeho a každý hledá způsob, jak a kde ušetřit. Tato skutečnost se podepsala i na seznamu nejčtenějších článků. Obecně vás zajímaly výhodné nabídky operátorů, možnosti různých příspěvků či odhalení toho, jaké nástrahy na vás čekají v případě, že se rozhodněte využívat předplacené služby.

Stabilní oblibě se těší recenze. Jako již tradičně vám nejprve představíme žebříček 10 nejčtenějších recenzí. Rok 2022 v tomto ohledu jednoznačně patřil Samsungu, který žebříček nejčtenějších recenzí naprosto ovládl. Po dvou letech se navíc Samsungu podařilo uzmout i první příčku za vůbec nejčtenější recenzi v roce.

Zde je seznam 10 recenzí, které vás v období od 1. ledna 2022 do 27. prosince 2022 nejvíce zaujaly: (na článek se přesunete kliknutím na nadpis)

10. místo: Recenze Samsung Galaxy S21 FE – Skvěle vybavený, ale potěší fanoušky i cenou?

Desítku nejčtenějších recenzí v roce 2022 otevírá Samsung se svým fanouškovským modelem Galaxy S21 FE. Povedený zástupce vyšší třídy těží z toho, že je cenově dostupnější, přesto v jeho výbavě nic podstatného nechybí.

Samsung Galaxy S21 FE

9. místo: Recenze Amazfit T-Rex 2 – Skutečný král digitální džungle?

Předposlední příčku z TOP 10 zaujaly chytré hodinky Amazfit T-Rex 2, které jsou určeny náročným uživatelům, kteří tráví čas aktivně v přírodě. Potěší dobrou výbavou i příznivou cenou.

Amazfit T-Rex 2

8. místo: Recenze Motorola Moto G60 – Ve znamení 6 tisíc

Na osmé pozici se nachází zástupkyně střední třídy v podobě Motoroly Moto G60, která český trh potěšila již zkraje roku a zaujala místo v příjemné hladině kolem 6 tisíc korun.

Motorola Moto G60

7. místo: Recenze Samsung Galaxy Watch5 Pro – Skvělé hodinky bez kompromisů

Druhé a poslední chytré hodinky se umístily na 7. místě. Jde o vrcholný model Samsungu, který nese označení Galaxy Watch5 Pro, které se chlubí špičkovým displejem, velkou baterií či systémem od Googlu s porcí praktických aplikací.

Samsung Galaxy Watch5 Pro

6. místo: Recenze Samsung Galaxy A22 5G – Draze zaplacené sítě

Šesté místo je důkazem, že zájem je o telefony Samsung napříč cenovými patry. Galaxy A22 5G byl a je spíše dostupnějším modelem, ve kterém výrobce kladl důraz na podporu 5G, přičemž zbylá výbava byla již spíše jen průměrná.

Samsung Galaxy A22 5G

5. místo: Recenze Samsung Galaxy S22 – Tak kompaktní, až se tají dech

Přesně v polovině žebříčku se nachází vlajkový model Samsungu, konkrétně velmi kompaktní Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22

4. místo: Recenze Samsung Galaxy A53 – Áčko se skvělým rodokmenem

Těsně pod stupni vítězů končí oblíbený Samsung střední třídy, a to model Galaxy A53. Za rozumné peníze nabízí kvalitní displej, dobré fotoaparáty a navrch třeba i zvýšenou odolnost.

Samsung Galaxy A53

3. místo: Recenze Samsung Galaxy A33 5G – Kamarád do deště

Bronzový stupínek si pro sebe získal Samsung Galaxy A33, který se v letošním roce nebývale povedl a v poctivé střední třídě nabídl výbavu, která rozhodně není samozřejmostí. Vypíchněme například fotoaparát s optickou stabilizací obrazu nebo zvýšenou odolnost proti vodě a prachu.

Samsung Galaxy A33

2. místo: Recenze Redmi Note 11 – Šampion cenově dostupných telefonů?

Krasojízdu Samsungu takřka celým žebříčkem narušuje Redmi Note 11 od Xiaomi na stříbrné pozici. Zástupce střední třídy těží z letité obliby této řady a dobrého poměru cena/výkon.

Redmi Note 11

1. místo: Recenze Samsung Galaxy A52s 5G – Nešlápnete s ním vedle

V letošním roce si první příčku a titul vůbec nejčtenější recenze uzmul zástupce poctivé střední třídy. Jmenovitě jde o Samsung Galaxy A52s 5G.

Samsung Galaxy A52s 5G

Nejčtenější články

V roce 2021 jsme vás také každodenně informovali o všem novém ze světa smartphonů, tabletů, mobilních aplikací a operačních systémů, technologických novinek i mobilních operátorů. A jaké články byly v roce 2021 nejčtenější? Níže naleznete jejich žebříček, ve kterém opět uvádíme 10 prvních pozic.

  1. ČTÚ chce, aby nízkopříjmoví obyvatelé dostali slevu 200 Kč na tarif
  2. Nejlevnější tarif pro seniory – Neplaťte zbytečně mnoho
  3. Leží vám telefon v šuplíku? Za vysloužilý model vám Vodafone rád zaplatí
  4. Předplacené karty operátorů se mohou změnit v past
  5. Dvouletá záruka, jak ji známe, končí
  6. Vodafone má další utajenou nabídku a výraznou slevu na neomezený tarif Super
  7. Zklamaný zákazník aerolinek ukazuje, proč se vyplatí schovat AirTag do kufru
  8. Xiaomi výrazně zlevňuje telefony. Láká i na hodinky s GPS za 799 Kč
  9. Už jen dnes nabízí Vodafone neomezený tarif pod 300 Kč s daty navíc
  10. Využijte poslední možnosti na pořízení neomezeného tarifu pod 300 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze