Rok 2023 podle vás: podívejte se na nejčtenější články

Rok 2023 podle vás: podívejte se na nejčtenější články
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz

Rok 2023 má před sebou posledních několik desítek hodin, tudíž jde o ideální chvíli pro ohlédnutí za posledními 12 měsíci. V nich jsme pro vás připravili nepřeberné množství článků, recenzí a dalších tematických článků. Jaká témata vás v roce 2023 nejvíce zajímala a které články byly nejčtenější?

I v roce 2023 jsme byli svědky řešení finanční krize, kdy mnoho států včetně České republiky svírá zdražování a inflace, přičemž reálné mzdy bohužel spíše klesají. To se promítlo i do článků mobilenet.cz, které se těšily nejvyšší čtenosti. Žebříčku deseti nejčtenějších článků tak vládnou témata levných tarifů, možností jak ušetřit, případně jak nenaletět podvodníkům. Zajímali vás rovněž méně příjemné věci, kam řadíme zdražování služeb.

Stabilní oblibě se těší recenze. Jako již tradičně vám nejprve představíme žebříček 10 nejčtenějších recenzí. Rok 2023 v tomto ohledu jednoznačně patřil Samsungu, který žebříček nejčtenějších recenzí naprosto ovládl. Stejně jako loni navíc Samsung bral i první příčku za vůbec nejčtenější recenzi. Za zmínku stojí, že stejně jako v případě videí se nám mezi nečtenější testy prodral jeden nováček, který tak stvrzuje zájem českých uživatelů.

Zde je seznam 10 recenzí, které vás v období od 1. ledna 2023 do 29. prosince 2023 nejvíce zaujaly: (na článek se přesunete kliknutím na nadpis)

10. místo: Recenze Infinix Note 30 Pro – Šampion ve své třídě

Pomyslnou poslední příčku z TOP 10 uzmul letošní nováček, kterým je značka Infinix. Ta vsadila na zajímavý poměr cena a výkonu. Note 30 Pro zaujal nejen nás, ale dle čtenosti rovněž vás.

Infinix Note 30 Pro

9. místo: Recenze Motorola Moto G32 – Nejlepší levný telefon současnosti?

Na deváté pozici se nachází zástupkyně nižší střední třídy v podobě Motoroly Moto G32, která český trh přišla již v loňském roce.

Motorola Moto G32

8. místo: Recenze Motorola Moto G72 – Lákavá výbava za příznivou cenu

Pomalu stoupáme žebříčkem a sedmá pozice nám dokazuje, že se Motoroly těší na českém trhu značné oblibě. Klidně i ty z lepší části střední třídy, kterou reprezentuje Moto G72.

Motorola Moto G72

7. místo: Recenze Samsung Galaxy S23 – Malé inovace na povrchu, velké uvnitř

Šťastná sedmička letos připadla testu Samsungu Galaxy S23, tedy základní verzi vlajkové lodi jihokorejského výrobce. Tentokrát Samsung vsadil na oblíbený Snapdragon 8 Gen 2, přičemž v kombinaci s kompaktními rozměry je tento model poměrně dost oblíbený.

Samsung Galaxy S23

6. místo: Recenze Motorola Moto G54 Power Edition – Jedním slovem parádní

Nejmladší Motorolou dnešního TOP 10 je Moto G54 Power Edition, která na český trh vtrhla ve druhé polovině roku.

Motorola Moto G54 Power Edition

5. místo: Recenze Samsung Galaxy A34 – Schopnější než kdykoliv dřív

Přesně v polovině žebříčku se nachází velmi oblíbený Samsung Galaxy A34, který zaujme kvalitním fotoaparátem, svižným procesorem, AMOLED displejem či zvýšenou odolností.

Samsung Galaxy A34

4. místo: Recenze Redmi Note 12 5G – Mnoho muziky za pár korun?

Těsně pod stupni vítězů končí oblíbená řada Redmi Note a jediný zástupce Xiaomi v letošním žebříčku. Nejvýše se vyšvihl model Redmi Note 12 5G na pomezí nižší střední a střední třídy.

Xiaomi Redmi Note 12 5G

3. místo: Recenze Motorola Edge 40 – Stylovka s nevídanou fotovýbavou

Bronzový stupínek si pro sebe získala Motorola, stává se tak druhým nejpočetněji zastoupeným výrobcem. Nejvýše se dostal takřka vlajkový model Edge 40, který se pyšní stylovým vzhlede, kvalitním displejem i fotoaparáty.

Motorola Edge 40

2. místo: Recenze Samsung Galaxy A54 – Nedostižný král střední třídy?

Těsně pod vrcholem zůstal Galaxy A54. Ten sice nemá tolik stylový vzhled jako konkurence, ale osvědčenou výbavou či dlouhou podporou si oblibu zaslouží.

Samsung Galaxy A54

1. místo: Recenze Samsung Galaxy A14 5G – Hodně muziky za pár korun?

Stejně jako loni vyhrává Samsung, avšak tentokrát s výrazně odlišným modelem. Nejčtenější recenzí za rok 2023 se stává ta na Galaxy A14 5G, tedy jeden z vůbec nejlevnějších mobilů, které má výrobce v nabídce.

Samsung Galaxy A14 5G

Nejčtenější články

V roce 2023 jsme vás také každodenně informovali o všem novém ze světa smartphonů, tabletů, mobilních aplikací a operačních systémů, technologických novinek i mobilních operátorů. A jaké články byly v roce 2023 nejčtenější? Níže naleznete jejich žebříček, ve kterém opět uvádíme 10 prvních pozic.

  1. Česko zasáhla nová vlna podvodů. Můžete přijít o SIM kartu i peníze
  2. T-Mobile zlevňuje svůj „podpultový“ tarif s neomezeným voláním a SMS
  3. Spotify Premium výrazně zdražuje. Kolik bude stát v České republice?
  4. Vodafone má speciální tarif. Co všem nabídne za 327 Kč?
  5. Stojí 4 tisíce korun a opravíte ji sami, na český trh přichází Nokia G22
  6. Do Evropy míří luxusní hodinky Xiaomi Watch S1 Pro
  7. I T-Mobile zkouší neomezený tarif pod 400 Kč. Kolik ale nabídne dat?
  8. O2 a AirBank spouští vánoční kampaň, klientům přispějí na vysněný telefon
  9. Xiaomi rozjelo extrémní slevy, bestseller Redmi Note 12S koupíte za minimum
  10. Dorazila mi slibovaná aktualizace Spotify. Mám chuť zrušit předplatné – Glosa
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze