Rok 2023 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

Rok 2023 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz

Je tomu již 15 let, co patří k obsahu mobilenet.cz také videa. Neomezujeme se pouze na videorecenze mobilních zařízení, ale připravujeme pro vás občasník mobilecast, první dojmy z horkých novinek či pravidelný souhrn týdenních novinek mNews. Na sklonku roku 2022 je tak ideální čas se ohlédnout a zjistit, jaká videa vás zaujala nejvíce.

Stejně jako v loňském roce, i letos se ohlédneme za videopohledy, které se těšily největší oblibě. Tradičně si projdeme nejsledovanější desítku s někdy poměrně těsnými rozdíly v počtu zhlédnutí. Proběhly všechny tradiční veletrhy, přední výrobci představili klíčové novinky v obvyklých termínech a nedočkali jsme se žádného revolučního posunu. Proto zřejmě nepřekvapí, že žebříček nedoznal výrazných změn a ovládají jej výrobci, kteří jsou v naší české kotlině poslední roky nejpopulárnější. Jedno překvapení v něm však přesto nalezneme.

Po roce se nám změnilo například přední místo žebříčku, kde došlo, mohli bychom již říci, k tradičnímu střídání. TOP 10 tak tentokrát opanovalo Xiaomi se svou řadou Redmi Note. Nadále však platí, že nejoblíbenější v rámci celého žebříčku je Samsung, který se svými letošními modely ovládá polovinu pořadí. O zpestření se letos postarala značka Infinix, jejíž agresivní vstup na český trh zřejmě přinesl své ovoce. Minimálně v rámci zájmu, který mezi uživateli vzbudila. S jednou novinkou se tak propracovala mezi deset nejsledovanějších videí za rok 2023.

10. místo

Samsung Galaxy S23 a S23+ jsou ještě stylovější

9. místo

Samsung Galaxy A54 je KRÁLEM střední třídy

8. místo

Apple iPhone 15 (Plus) se vyplatí více než kdy dříve – první dojmy

7. místo

Xiaomi Watch 2 Pro mají WearOS, eSIM a rychlý čipset

6. místo

Infinix Note 30 Pro vám svou výbavou vyrazí dech (RECENZE)

5. místo

Honor Magic5 Lite je na svou cenu nebývale luxusní a dlouho vydrží

4. místo

Samsung Galaxy S23 Ultra – videorecenze

3. místo

Samsung Galaxy S23 (RECENZE) má inovace hlavně uvnitř

2. místo

Samsung Galaxy Watch6 – videorecenze

1. místo

Redmi Note 12 Pro (RECENZE) - Ve stínu 200Mpx sourozence

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze