I T-Mobile zkouší neomezený tarif pod 400 Kč. Kolik ale nabídne dat?

12
I T-Mobile zkouší neomezený tarif pod 400 Kč. Kolik ale nabídne dat?
Fotografie: T-Mobile
  • T-Mobile nabízí neoemezený tarif s 3GB datovým balíčkem za 392 Kč
  • Díky službě „Pořád online“ nezůstanete offline ani po vyčerpání datového limitu
  • Tarif lze aktivovat na webu operátora

Čas od času se na webu našich operátorů objeví speciální tarif, který není standardní součástí ceníku a je možné jej aktivovat pouze on-line. Cenou se sice nevyrovná různým retenčním nabídkám, ovšem mnozí jej mohou považovat za výhodný. Co byste tak řekli na neomezené volání, SMS a 3 GB dat za 392 Kč? Právě takový tarif si nyní můžete aktivovat na webu operátora. Tedy sice těsně, ale s cenou se dostal pod magickou hranici 400 Kč. Díky službě „Pořád online“ můžete surfovat i po vyčerpání datového limitu, avšak omezenou rychlostí.

Nabídky mohou využít noví zákazníci + ti, co přechází od konkurence, případně přechází z předplacené karty Twist. Pokud již tarif u T-Mobilu máte, smůla. Tarif lze pořídit do konce tohoto měsíce, tedy do 31. května 2023.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Ubohé a trapné, co je na tom krom volání neomezené, spíš omezené 😂
Porydge Covername
Porydge Covername
3 giga jsou podle T-Mobile neomezené? To si můžou strčit do prdele.
Marek David
Marek David
V Německu máme 5GB a neomezené volání+sms za 4€. Proč to nejde v Čechách?
Janek Fanek
Janek Fanek
Uvedené komentáře předvádí frustraci uživatelů služeb T-mobile, je to sice jen informace, ale skutečná hodnota je nulová. Firma to zkouší mnoha způsoby a dle mé zkušenosti často nevýhodně pro zákazníka. Dokonce službu, kterou mi nabízel pracovník marketingu z ústředí, pracovník na prodejně označil za zastaralou a nevýhodnou. Je opravdu potřeba používat selský rozum a nenechat se zviklat marketingem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze