O2 a AirBank spouští vánoční kampaň, klientům přispějí na vysněný telefon

3
O2 a AirBank spouští vánoční kampaň, klientům přispějí na vysněný telefon
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Do budoucna mají přibýt další výhody od dalších firem v rámci skupiny PPF
  • Klienti, kteří splňují podmínky, si mohou odměnu jednoduše aktivovat

Společní zákazníci Air Bank a O2 mají možnost získat každý měsíc na účet odměnu v podobě 300 korun, kterou mohou před Vánoci proměnit v nový chytrý telefon. Vybrat si lze ze široké nabídky telefonů včetně například iPhonu 15, Samsungu Galaxy A54 5G nebo Xiaomi Redmi Note 12 5G.

Pravidelnou odměnu ve výši 300 korun mohou klienti získat jak v případě, kdy už dnes Air Bank a O2 využívají, tak i tehdy, když si služby jedné nebo obou společností sjednají úplně nově. Zákazníci mohou tuto odměnu využít libovolně, a to například na pokrytí splátek nového chytrého telefonu.

Společně s O2 se snažíme poskytnout nejlepší zážitek z bankovnictví a telekomunikací. Díky jednoduchým podmínkám dnes bonus v podobě měsíční 300korunové finanční odměny využívá již mnoho našich klientů. A teď na Vánoce to současným, ale i novým klientům, umožní si pořídit třeba zvýhodněný telefon. Chceme, aby naši společní klienti v rámci skupiny PPF cítili, že si jejich důvěry vážíme. Pravidelnou odměnou jim můžeme navíc pomoci i s rodinným rozpočtem. Do budoucna plánujeme přidat výhody i od dalších firem v rámci skupiny,“ říká Michal Strcula, generální ředitel Air Bank.

Jak odměnu získat?

Jsem zákazník O2, chci si nově založit účet u Air Bank


Nový účet od Air Bank si zákazníci jednoduše sjednají online přes mobilní nebo internetové bankovnictví a také na všech pobočkách banky. S online sjednáním účtu od Air Bank jim zároveň poradí i v jakékoliv prodejně O2. Odměnu 300 korun měsíčně (při splnění podmínek, viz O2.cz a AirBank.cz) si pak mohou zákazníci zapnout ve svém mobilním i internetovém bankovnictví.

Jsem klient Air Bank, chci si nově sjednat službu od O2


Klienti Air Bank si mohou službu od O2 sjednat jednoduše v jakékoliv prodejně O2. Konzultanti jim rovnou poradí, jak světy O2 a Air Bank jednoduše na pár kliknutí propojit, a tím čerpat finanční odměnu a v budoucnu i další výhody. Zároveň Air Bank a O2 v pilotním projektu nabízejí možnost založení nové služby od O2 přímo na vybraných pobočkách banky.

Jsem klient Air Bank i O2


Klienti, kteří již podmínky akce splňují, si odměnu 300 korun měsíčně mohou jednoduše zapnout ve svém mobilním nebo internetovém bankovnictví Air Bank.

Diskuze ke článku
Jiří Velebil
Jiří Velebil
Tak ty tři stovky , které vám airbank vratí,pokud vyučování O2 zaplatíte z AB účtu je sice hezký,ale asi by to příjemnější,kdyby skoro ve stejném období nezdražily všechny služby,u mě,který má od O2 5 čísel,to dělalo(světe div se)presně o 300kč měsíčně navíc.Takže nula od nuly....A co se týče těch skvělých slev na mobily,koupíte je jinde i levnější ...
Geriafil Mustaffa
Geriafil Mustaffa
No počkat. Tato sleva 300Kč na O2 paušál, pokud paušál platíte přes Airbank je tu už dlouho. Mám to tedy chápat tak, že se tato sleva ruší a odteď musím povinně tuto slevu použít na nákup nového mobilu? Nebo je to jen doporučení, že si za ušetřených 300Kč mohu koupit např. nový telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze