Rok 2020 podle vás: podívejte se na nejčtenější články

Rok 2020 podle vás: podívejte se na nejčtenější články
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz

Rok 2020 má před sebou posledních několik hodin, tudíž jde o ideální chvíli se ohlédnout za posledními 12 měsíci. V nich jsme pro vás připravili nepřeberné množství článků, recenzí a samozřejmě nových dílů našich pravidelných seriálů. Jaká témata vás v roce 2020 nejvíce zajímala a které články byly nejvíce čtené?

Na letošní rok asi jen tak nezapomeneme. Do běžných životů se ve velké míře promítla pandemie nového typu koronaviru a vše se odrazilo rovněž na článcích, které jste četli. Hned několik z první desítky se dotýká koronaviru, případně boji proti němu. Oblibě se těšily také různé nabídky našich operátorů, zpravidla akce týkající se neomezeného internetu. Oproti tomu letos ubylo veletrhů a dalších představovacích akcí, ze kterých vám pravidelně přinášíme reportáže.

Stabilní oblibě se u vás, našich čtenářů, těší recenze. Jako již tradičně vám nejprve představíme žebříček 10 nejčtenějších recenzí. Lze říci, že rok 2020 byl rokem Samsungu, který do TOP 10 propašoval hned 5 svých letošních novinek. Na rozdíl od loňska se však jihokorejský výrobce musí obejít bez příčky nejvyšší, která mu o stupínek utekla.

Zde je seznam 10 recenzí, které vás v období od 1. ledna 2020 do 28. prosince 2020 nejvíce zaujaly: (na článek se přesunete kliknutím na nadpis)

10. místo: Recenze Honor MagicWatch 2 – Levnější, přesto bez ústupků

Desítku nejčtenějších recenzí v roce 2020 otevírá Honor se svými povedenými chytrými hodinkami WatchMagic 2. Ačkoliv jde o jediného zástupce této značky v TOP 10, lze to považovat za úspěch, neboť loni Honor v desítce nefiguroval.

Honor MagicWatch 2
Honor WatchMagic 2

9. místo: Recenze Samsung Galaxy M21 – Když obří baterie neznamená mamutí výdrž

Na deváté příčce se poprvé a rozhodně ne naposledy setkáváme se Samsungem. Konkrétně s Galaxy M21, který spadá do střední třídy a láká nejen na dobrou výbavu, ale především na nadprůměrnou výdrž.

Samsung Galaxy M21
Samsung Galaxy M21

8. místo: Recenze Huawei P40 Lite – Stylovka ze střední třídy

Na osmé pozici je restrikcemi zkoušený Huawei. I přes všechna omezení, se kterými se musí potýkat, se dokázal prosadit s oblíbeným modelem střední třídy, za který lze považovat P40 Lite. Vašim očím naše recenze neunikla i přestože telefon postrádá Google služby.

Huawei P40 Lite
Huawei P40 Lite

7. místo: Recenze Huawei Watch GT2 Pro – Dostupný luxus

Podruhé a dnes naposledy uslyšíme jméno Huawei. Sedmé místo obsadily elegantní chytré hodinky Watch GT 2 Pro, které se mohou pochlubit velkým AMOLED displejem či vlastním operačním systémem. K dobru jim lze připočíst i slušnou výdrž na nabití.

Huawei Watch GT2 Pro
Huawei GT2 Pro

6. místo: Recenze Samsung Galaxy A21s – Když nízká cena není vše

Na šesté pozici je Galaxy A21s. Nižší třída Samsungu letos příliš nešla, avšak i tak je o jeho základních modelech řady Galaxy A hodně slyšet a zajímají vás.

Samsung Galaxy A21s
Samsung Galaxy A21s

5. místo: Recenze Samsung Galaxy A41 – Kompaktní telefony stále nevymřely

V polovině žebříčku je Samsung Galaxy A41, který sice již zdaleka není tak kompaktní jako jeho předchůdce, ale kvalitní displej a vcelku útlé tělo zajišťují, že dokáže zaujmout.

Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A41

4. místo: Recenze Samsung Galaxy A71 – Velký a štíhlý elegán

Těsně pod stupni vítězů končí velikán od Samsungu – Galaxy A71. Po něm pokukují zejména ti, pro které je i 6,5palcový displej stále příliš malý.

Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71

3. místo: Recenze Redmi Note 9 Pro – Pro náročné za dobrou cenu

První pomyslnou medaili, a to bronzovou, pro sebe uzmulo Xiaomi, respektive jeho značka Redmi. Redmi Note 9 Pro patří mezi vůbec nejpovedenější kousky střední třídy a perfektně splňuje podmínku, kdy dostanete za málo peněz hodně muziky.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Redmi Note 9 Pro

2. místo: Recenze Samsung Galaxy A51 – Oblíbené „Áčko“ ve druhém vydání

Popáté a dnes definitivně naposled. Se stříbrem se letos musí spokojit Samsung Galaxy A51. V loňském roce to jeho předchůdce dotáhl až ke zlatu. I tak nadále platí, že ze všech Samsungů se největší oblibě těší modely Galaxy A5x, což není velkým překvapením. Cena ještě není vyloženě vysoká, telefon není přerostlý a uživatelé přesto mohou očekávat kvalitní displej, čtveřici fotoaparátů a osvědčené prostředí.

Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51

1. místo: Recenze Apple iPhone SE (2020) – Snový comeback, nebo zklamání roku?

Loni v žebříčku žádný Apple nebyl, letos je to výskok až na příčku nejvyšší. iPhone SE (2020) těží z toho, že byl oproti zvyklostem představen již na jaře, jeho recenzi jste tak mohli vyhledávat více než půl roku. Svou měrou se na velké čtenosti podílí i fakt, že jde o telefon oblíbeného designu, kompaktních rozměrů a celkově osvědčených zvyklostí z dob nedávno minulých.

Apple iPhone SE (2020)
Apple iPhone SE (2020)

Nejčtenější články

V roce 2020 jsme vás také každodenně informovali o všem novém ze světa smartphonů, tabletů, mobilních aplikací a operačních systémů, technologických novinek i mobilních operátorů. A jaké články byly v roce 2020 nejčtenější? Níže naleznete jejich žebříček, ve kterém opět uvádíme 10 prvních pozic.

  1. Operátoři přišli s originálním způsobem, jak vyzvat uživatele, aby zůstali doma – 2× aktualizováno
  2. Senioři dostanou od Vodafonu neomezené volání zdarma
  3. Aktivujte si neomezená data od O2 zdarma – Podmínky a postup aktivace
  4. Jak fotí ultrakompaktní iPhone 12 mini? Prohlédněte si denní i noční snímky
  5. Mapy.cz vám řeknou, jestli jste byli v blízkosti nakaženého koronavirem
  6. Má iPhone SE (2020) opravdu nejlepší fotoaparát ve své třídě? – Podívejte se na denní i noční snímky
  7. Má iPhone SE (2020) opravdu nejlepší fotoaparát ve své třídě? – Podívejte se na denní i noční snímky
  8. T-Mobile nabízí neomezená data zdarma, omezovat nebude ani rychlost – Postup aktivace
  9. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G: otestovali jsme 108Mpx snímač, 100× zoom i 8K video
  10. Fotí lépe iPhone 12, nebo Huawei Mate 40 Pro? Posuďte sami v našem slepém testu
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze