Rok 2019 podle vás: podívejte se na ty nejčtenější články

11
Rok 2019 podle vás: podívejte se na ty nejčtenější články

Rok 2019 má před sebou posledních několik hodin, tudíž jde o ideální chvíli se ohlédnout za posledními 12 měsíci. V nich jsme pro vás připravili nepřeberné množství článků, recenzí a samozřejmě nových dílů našich pravidelných seriálů. Jaká témata vás v roce 2019 nejvíce zajímala a které články byly nejvíce čtené?

Mezi nejčtenější články již tradičně patří recenze telefonů. Nejinak tomu bylo letos. Kromě recenzí jste však často vyhledávali i naše pravidelné články srovnávající fotografické schopnosti různých novinek. Mezi oblíbené články řadíme také první dojmy z nových telefonů a zájem je také o spekulace ohledně nepředstavených novinek. Letos byly atraktivní véčkové telefony. Právě končící rok se pak výborně povedl Samsungu, jehož letošní produkty vás zajímaly opravdu hodně, hlavně cenově dostupnější řada Galaxy A.

Tady je seznam 10 recenzí, které vás v období od 1. ledna 2019 do 29. prosince 2019 nejvíce zaujaly: (na článek se přesunete kliknutím na nadpis)

10. místo: Recenze Samsung Galaxy A70 – Obr s barvou duhy

Desítku nejčtenějších recenzí v roce 2019 otevírá Samsung, o kterém dnes ještě hodně uslyšíme. Desátou nejčtenější recenzí se stala ta na Galaxy A70, tedy velký smartphone z vyšší střední třídy se třemi fotoaparáty.

Samsung Galaxy A70
Samsung Galaxy A70

9. místo: Recenze Huawei P smart 2019 – Namyšlený krasavec

Dalším poměrně početným zástupce v TOP 10 je Huawei. První telefon má na 9. příčce a jde o povedený P Smart 2019 z nižší střední třídy, který zaujal dobrou výdrží, NFC či líbivým vzhledem.

Huawei P smart 2019
Huawei P30 Lite

8. místo: Recenze Samsung Galaxy Watch – Chytré hodinky, nikoliv fitness náramek

Osmá pozice znamená další zářez pro Samsung, ovšem tentokrát ze segmentu chytrých hodinek. Ačkoliv jsme Galaxy Watch testovali již v září 2018, jejich obliba se přenesla i do roku 2019 a recenze se stala osmou nejčtenější v uplynulých 12 měsících.

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch

7. místo: Recenze Huawei P30 Lite – Třicítka v odlehčeném duchu

Na sedmém místě je léty osvědčená klasika: odlehčený vlajkový model Huawei. V letošním roce to byl P30 Lite z poctivé střední třídy, který nabídl velký displej, tři fotoaparát a povedený vzhled.

Huawei P30 Lite
Huawei P30 Lite

6. místo: Recenze Redmi Note 7 – Čínský kaskadér

Dostáváme ke třetímu a poslednímu výrobci, který protlačil své produkty mezi deset nejčtenějších recenzí roku 2019. Jde o Xiaomi, které má na šestém místě Redmi Note 7, který ukázal, že i telefon nižší střední třídy může mít více než dostatečný výkon.

Xiaomi Redmi Note 7
Redmi Note 7

5. místo: Recenze Samsung Galaxy S10e – Menší, avšak nikoliv horší

Na páté příčce je důkaz, že hlad po kompaktních telefonech existuje. Velký zájem totiž vzbudila naše recenze na Samsung Galaxy S10e, který skvěle padne do ruky, přesto nabízí výborné fotoaparáty, špičkový výkon či bezdrátové nabíjení.

Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e

4. místo: Recenze Xiaomi Mi 9 – Na dosah dokonalosti

Těsně pod stupni vítězů končí druhý a poslední zástupce od Xiaomi, letošní vlajkový model Mi 9. V jeho případě zaúřadoval především fakt, že byl první, který nabídl Snapdragon 855, navíc za skvělou cenu.

Xiaomi Mi 9
Xiaomi Mi 9

3. místo: Recenze Huawei Watch GT2 – S elegancí sobě vlastní

Bronzový stupínek pro sebe uzmul Huawei a je to jeho nejlepší umístění za právě končící rok. Na třetí místo se vyhoupla recenze chytrých hodinek Watch GT2, které zaujaly dobrou výbavou a elegantním designem.

Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 2

2. místo: Recenze Samsung Galaxy A40 – Kompaktní sympaťák

Stříbrnou pozici obsazuje Samsung s Galaxy A40. Jde o zástupce střední třídy, který láká všechny, kteří chtějí moderní smartphone, avšak nechtějí přerostlé zařízení. Galaxy A40 dokázala zaujmout slušným hardwarem, dvěma fotoaparáty nebo zdařilým prostředím.

Samsung Galaxy A40
Samsung Galaxy A40

1. místo: Recenze Samsung Galaxy A50 – Šikula s duhovým tělem

A máme zde vítěze, kterým je Samsung Galaxy A50. Dominance Samsungu v nejčtenějších recenzích jasně dokazuje, že letošní ofenzíva s řadou Galaxy A se vyplácí. A50 je po všech stránkách povedeným telefonem, který nabízí kvalitní displej, dostatečný výkon i schopnou trojici fotoaparátů. Galaxy A50 žebříček opanoval s naprostým přehledem, neboť jste velmi často vyhledávali i konkrétní kapitoly recenze, například tu týkající se fotografování.

Samsung Galaxy A50
Samsung Galaxy A50

Nejčtenější články

V roce 2019 jsme vás také každodenně informovali o všem novém ze světa smartphonů, tabletů, mobilních aplikací a operačních systémů, technologických novinek i mobilních operátorů. A jaké články byly v roce 2019 nejčtenější? Níže naleznete jejich žebříček, ve kterém opět uvádíme 10 prvních pozic.

  1. Jak fotí 108Mpx fotoaparát nového Xiaomi Mi Note 10? Včetně testu dalších kamer
  2. Zde je názorná ukázka, jak moc energie uspoří tmavý mód
  3. Chcete ještě véčko? Nokia 2720 Flip působí naživo jako zjevení
  4. Motorola Razr 2019 oficiálně: z této žiletky vám spadne brada
  5. Galaxy S10+ spatřen na videu. Bude ultrasonická čtečka otisků potřebovat výřez? – 48× aktualizováno
  6. Huawei neuhlídal své novinky P30 a P30 Pro. Přesně takhle budou vypadat – 26× aktualizováno
  7. Jak fotí Huawei P30 Pro? Podívejte se na snímky přímo z Paříže
  8. Internet se plní fotkami rozbitých Samsungů Galaxy Fold
  9. Jak fotí král DxOMarku? Prohlédněte si testovací snímky z Huawei Mate 30 Pro
  10. Porovnali jsme, jak fotí iPhone 11 Pro Max oproti Huawei P30 Pro. Výsledek posuďte sami
Diskuze ke článku
Igor
Carda má IQ houpacího koně neumí nic jiného než hejtovat ale co jiného očekával od dutý tykve jako je Carda
Carda
Nějak tu chyby Sony. No jo vlastně ten ultranudloidní displej nikoho nezajímá :D Samsung a ostatní to tu zaplácli těmi výřezy a výřezy to je to co každého zajímá :D komedianti ti nudlomilové :D 16:9 forever.
Hakus von Tyros
Hakus von Tyros
Ze seznamu jsem trošku, malinko zklamaný. O SGS 1O+ ani zmínka. Ano, zřejmě cena
TeDy
Carda a jeho dutá tykev zas v akci

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze