Jak fotí Huawei P30 Pro? Podívejte se na snímky přímo z Paříže

33
Jak fotí Huawei P30 Pro? Podívejte se na snímky přímo z Paříže
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Huawei P30 Pro jsme pro vás začali intenzivně testovat krátce po jeho oficiálním představení v Paříži
  • Během návštěvy ve Francii jsme otestovali schopnosti nového desetinásobného hybridního zoomu přímo z Eiffelovy věže (ve výšce 280 metrů)
  • Nový zoom podává opravdu zajímavé výsledky, ale vyzkoušeli jsme rovněž ultraširokoúhlý fotoaparát či standardní 40megapixelový senzor

Oficiální odhalení novinek od Huawei již máme za sebou, na čase jsou testy a různá srovnání. V dnešním článku se zaměříme na fotografické schopnosti této zajímavé novinky. Pochopitelně jsme využili kouzla proslavené francouzské metropole, o výsledcích se můžete přesvědčit sami.

Nejvíce nás pochopitelně zajímal slibovaný zoom, na jehož výsledky se nyní můžete podívat detailně.

Srovnání fotografií (postupně 0,6, 1, 5, 10 a 50násobné přiblížení)


0,6, 1, 5, 10 až 50násobné přiblížení
0,6, 1, 5, 10 až 50násobné přiblížení
1, 5, 10 až 50násobné přiblížení
1, 5, 10 až 50násobné přiblížení

Další fotografie


Pro více informací si můžete přečíst popisky u fotografií
Diskuze ke článku
Lukáš
Fotí, nefotí, ono už to začíná být jedno. Vše přepočítává sw, celé je to vyumělkované a výsledek je často loterie. Fotka z telefonu bude pořád fotka z telefonu. Telefony se melou ve slepé uličce, přidávají objektivy, dělají se výřezy, ale reálný posun už pár let nenastal. Takže představované novinky spíš už jen přecházím s minimálním zájmem. Prostě jen další telefon od Huawei.
kleinak
Zdravím, prosím, proč jsou všechny fotky ve formátu 4:3.
Nebo se mi to jen zdá.
Ten zoom je pěkný, ale poslední přiblížení je totálně nepoužitelný a předposlední, není taky nic moc, rozhodně to není na fotku do albumu. Takže zoom celkem k ničemu.
Říkám jo, zoom je pěkný, je to velké přiblížení, to ano, ale výsledek. K čemu to je, když to nepoužijete jako výslednou fotografii, tímhle bych se rozhodně chlubit nechtěl.
Blue Sun
Blue Sun
Nakonec jediné, co dává smysl, je zase jen klasický "hlavní" fotoaparát. Zbytek nestojí za řeč.
A ten "zoom" stále není zoom. Jsou to jen různá ohniska, nikoli plynulé optické zoomování, takže cokoli mezi krajními hodnotami je zase jen dopočítávaná omalovánka. Jak mohou mít lidé radost z toho, že jsou naprosto bezostyšně podváděni?
Pére
Sú ľudia ktorý nikdy nebudú spokojný a neuznajú žiadny progres ;-) Je medzi nich nepatrím a po všetkých top fotomobiloch opakujem fotomobiloch nie fotoaparátoch ktoré som zatiaľ vlastnil a to vrátane lumia 1020 a lumia 950 ktorú som si nechal ako rezervný fotomobil uznávam že Huawei to riadne valí. Momentálne vlastním P20 pro a keď Huawei upraví AOD tak idem do p30 pro. Za mňa momentálna jednotka na trhu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze