mobilecast #108: Apple novinky, OnePlus 3 a E3

Čeká nás další našlapaný mobilecast. Nejvíce pozornosti si jako vždy pro sebe urval Apple se svojí konferencí WWDC, kde představil nový iOS 10, macOS, watch OS 3.0 a mnoho dalšího. Ovšem nezůstaneme pouze u jablek. Novinky představovalo také Lenovo pod značkou Moto Z, stejně tak OnePlus představilo 3. zabijáka vlajkových lodí. Toto a mnohem více už dnes od 16:00 živě na mobilenet.cz. Buďte u toho!

mobilecast #108 – Apple novinky, OnePlus 3 a E3

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Jarda
Pan Prokop .... "jakoby" "vlastně" "jakoby" "vlastně" "jakoby" "vlastně" "jakoby" "vlastně" "jakoby" "vlastně" ..... zlěpšit projev. Jinak palec nahoru.
Tomáš
xiaomi mi5 má full hd ne? :)
Vitenuto
Ohledně OnePlus 3 - ten test byl o rychlosti otvírání aplikací - jedno kolo se otvíraly poprvé a druhé zkoušelo multitasking, kde S7 asi všechny aplikace instantně otevírala již zapnuté a OnePlus 3 asi všechny aplikace znovu načítalo.
Byl bych moc rád, kdyby někdo udělal o tom mobilu co nejrychleji renceze, jelikož o ten mobil mám vcelku velký zájem, ale bojím se vcelku magicky nízké ceně. Všechny OnePlus na českých obchodech tedy vůbec nevypadá zajímavě, nehledě na to, že OnePlus 2 se mi vzhledově tedy vůbec, ale vůbec nelíbí. Proto se bojím té OnePlus 3, jelikož jestli nabízí vážně tak kvalitní HW v tak pěkném těle - prostě tomu moc nevěřím a říkám si, že přece se někde šetřit muselo. Přičemž pro mě by telefon za 10k Kč byl alespoň tak na 3-5+ let.
Také by měl zajímala ta svižnost, jelikož ten systém vypadá momentálně strašně, vzhledem k tomu, že ho tak extrémně natřela S7.
Martin
Tady je také srovnání 1+ s Iphone 6s, která má myslím jen 1 gb RAM - a oneplus neskutečná tragédie. Co mají potom znamenat ty jeho fanatastické údaje na papíře, když reál je tak hozný?
https://www.youtube.com/watch?v=jRO30ujYBfA

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze