Apple WWDC 2016: sledujte konferenci od 19:00 on-line spolu s námi

Další klíčový den pro všechny uživatele a fanoušky amerického Applu nadešel právě dnes. 13. červen roku 2016 je zahajovacím dnem pro tradiční konferenci WWDC 2016 a ve večerních hodinách proběhne nejdůležitější úvodní keynote, na které Apple představí své novinky. Vše samozřejmě můžete sledovat jako každý rok on-line.

Apple WWDC 2016

Kdy vše začne?

Úvodní tisková konference WWDC 2016 proběhne v pondělí 13. června 2016 od 19:00 hodin středoevropského letního času.

Jak tiskovku sledovat?

Apple plánuje tradiční přímý přenos celé tiskové konference, který najdete na jeho oficiálních stránkách. K jeho sledování musíte mít zařízení Apple s prohlížečem Safari. Přenos vám bude fungovat také v případě, že máte operační systém Windows 10 a prohlížeč Microsoft Edge. Alternativou, kterou vám přineseme, je on-line přepis podstatných událostí. Textový on-line přepis naleznete přímo v tomto článku.

TIP! Recenze Apple iPad Pro 9,7 – Etalon mezi tablety v novém

Apple

Co se chystá?

Předpokládá se, že půjde především o novinky softwarového charakteru, avšak současně se je i tak nač těšit. S velkou pravděpodobností totiž Apple odhalí novou verzi iOS 10 pro telefony a tablety. Prostředí mobilního operačního systému by mělo projít grafickou proměnou a dočkat bychom se měli například tmavého pozadí. Novinky se očekávají kolem loni oznámené aplikace Apple Music či asistentky Siri. Ta například pronikne i do počítačů Apple a současně by mělo být uvolněno SDK pro vývojáře třetích stran. Ve hře je také představení dalších novinek kolem platformy watchOS pro hodinky Apple Watch.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
FooG
máš skvělý přednes, Vojto. ale, co že není komentovaný pohled jako tomu bylo při březnovém eventu od Lukáše Sála a Filipa Brože? nebo to byl pouze nepovedený projekt?
David Novotný
David Novotný
Já doufám, že iOS 10 bude něco jako Android 7 v tom smyslu, že nebudou přidávat moc nových funkcí, ale spíš zpříjemní používání toho systému. Hlavně vylepšit rychlost a stabilitu (jako vždy) a možná nějaké detailní změny v designu.
DJ
Kde to můžu sledovat online na Android?
Jakub
Proč nefunguje Vaše textové komentování na Microsoft Edge? :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze