O2 u Spotify nepočítá data a nabízí 3 měsíce Premium účet zdarma

10

Náš nejstarší operátor O2 dnes zahájil spolupráci s populární hudební streamovací službou Spotify. Zákazníci operátora s vybraným datovým tarifem mají možnost aplikaci využívat bez čerpání dat a současně je k dispozici tříměsíční Premium účet zdarma. Jako vždy se však dostalo i na nějaký ten háček, který celou nabídku částečně komplikuje.

Spotify

Spotify patří mezi vůbec nejpopulárnější hudební streamovací služby na světě a není překvapení, že si jej O2 vybralo pro spolupráci. Všichni zákazníci O2 s vhodným datovým tarifem automaticky získají možnost poslouchat hudbu bez čerpání dat ze svého balíčku. Nabídka se týká se to tarifů Free CZ 1,5 GB a vyšších, Free Evropa, Free EU a Kůl 2 GB, u kterých lze poslech bez čerpání dat využívat do 30. června 2018. Pokud máte tarify FREE O2 60, FREE O2 Plus, FREE CZ s 200 MB dat, Start a Basic, můžete využívat výhody bez čerpání dat do 30. června 2017.

Každý zákazník má také možnost využít na tři měsíce Premium účet, ve kterém již nebudete muset poslouchat reklamy a také libovolně přeskakovat písničky na všech zařízeních, kde Spotify využíváte. Promo akci lze využít i v případě, že si již Premium účet platíte. Potřebné nastavení zařídíte přímo na stránce O2. Po uplynutí tří měsíců je měsíční cena za Premium účet 159 Kč a částka se objeví ve vašem pravidelném vyúčtování, případně bude stržena z kreditu. O blížícím se konci tří měsíců zdarma bude operátor informovat prostřednictvím SMS zprávy. S aktivací služby Spotify Preimum od O2 nicméně budete muset potvrdit, možnost automatického obnovování datového balíčku. Bude tak nutné dávat si pozor, kolik dat jste již vyčerpali. Ve výsledku je pro uživatele s tarify vyjmenovanými výše, využít klasický Premium účet přímo od Spotify, kde nehrozí automatická obnova dat. Nakonec zbývá doplnit, že akce se Spotify se netýká firemních zákazníků.

TIP! O2 v červnu: ve znamení nových Samsungů a slev

„Díky spolupráci se Spotify mají naši zákazníci všechny své oblíbené skladby neustále u sebe. Třicet milionů písniček mohou poslouchat zdarma a kdykoli ve svém mobilu nebo tabletu. Jen v síti O2 navíc bez spotřeby dat z jejich tarifu,“ popisuje Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2. Kromě dosavadních výhod se dle informací O2 pracuje také na české lokalizaci aplikace Spotify.

Spotify

Novou službu O2 podpořilo ještě speciální akcí na čtyři vybrané telefony od Samsungu a Huawei, ke kterým při koupi získáte buď sluchátka Samsung Level U nebo bluetooth reproduktor Sphere.

Cena Audio příslušenství Cena pro nové zákazníky i pro ty stávající, kteří si navýší svůj tarif Cena pro stávající zákazníky (50% sleva)
Samsung Galaxy J3 (2016) 4 995 Kč Samsung Level U zdarma 447 Kč
Huawei P8 Lite 5 495 Kč reproduktor Sphere zdarma 847 Kč
Samsung Galaxy A3 (2016) 6 995 Kč Samsung Level U zdarma 447 Kč
Huawei P9 Lite 7 495 Kč reproduktor Sphere zdarma 847 Kč

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
Peter Pajkos
Neviete niekto, ci to plati aj pre Slovensko?
Standa
To už nějaký pátek funguje i v Německu kde to mají s T Mobilem. Ten český vám tak leda nas.re.
dfafaf
haha ja mesacne prenesiem len cez spotify od 1-2gb podla toho kolko cestujem..lebo pocuvam skoro vylucne na cestach... taketo daco by sa siklo aj na u nas
Filip
Tak už ho taky mám. Docela super, funguje to i pro free účty.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze