Chystáme #mobileDrink 8. Rozhodněte, kde se bude konat!

15

V pořadí již osmý #mobileDrink se blíží a vy můžete rozhodnout, kde se bude konat. Tentokrát to bude ryze letní akce, přijedeme za vámi totiž 21. července. Opět budete moci poznat redaktory mobilenet.cz, pracovníky Vodafonu, další čtenáře a fanoušky, vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého od partnerů a ještě budete mít možnost vyhrát mobil a další zajímavé ceny. Chtěli byste přijít? Rozhodněte, ve kterém městě se #mobileDrink bude konat!

#mobileDrink

Ve čtvrtek 21. července chystáme ve spolupráci s Vodafonem pod názvem #mobileDrink další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Už máme za sedm dílů, přičemž poslední, dosud největší #mobileDrink se konal v Praze na jaře. Nyní se ale opět rozjedeme po Česku a přijedeme za vámi do některého z krajských měst, opět do Čech a znovu vám dáváme na výběr hned dvě. Které z nich to vyhraje? Je to na vás!

Podívejte se, jak proběhl poslední mobileDrink v Praze

Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearables, konvertibly nebo notebooky a dozvědět se spoustu zajímavostí. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Přichystány jsou opět zajímavé semináře od Vodafonu i dalších partnerů. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné restaurace.

Reportáž: #mobileDrink 7, Praha

Kam za vámi přijedeme? Hlasujte!

Nadcházející #mobileDrink 8 se bude konat buď v Plzni nebo Ústí nad Labem a vy můžete hlasováním níže rozhodnout, které z měst to bude.

Kde to bude? Je to na vás!

TIP: pro čerstvé novinky ze světa telefonů, tabletů a telekomunikací sledujte také náš:

Diskuze ke článku
David Novotný
David Novotný
Ve fotbale fandím Liberci a proto nemohu dát hlas Plzni. :D
Kuba
Udělejte mobiledrink v Mladé Boleslavi :( prosím...
Petr
A co třeba Karlovy Vary? Udělejte taky jeden mobileDrink v Karlových Varech.
Daniel
A Ostrava? :O

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze