Redakční výběr nejzajímavějších slev na Black Friday! Kde nakoupíte nejlevněji?

aktualizováno
Redakční výběr nejzajímavějších slev na Black Friday! Kde nakoupíte nejlevněji?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Vybíráme nejzajímavější slevy Black Friday na internetu
  • Levněji můžete pořídit smartphony, sluchátka i chytré hodinky

Jako každý rok se i letos mohou zákazníci těšit na Black Friday slevy, které u některých obchodníků již několik dní probíhají. Níže vám přinášíme redakční výběr nejzajímavějších akcí, které vám mohou ušetřit stovky či tisíce korun. Předem děkujeme všem našim čtenářům, kteří se podělí o další případné zajímavé slevy v komentářích pod článkem.

Aktualizováno 26. 11. 2021 17:15

Pokud se řadíte mezi milovníky selfies, neměla by vám uniknout akce na Vivo V21 5G, které disponuje 64Mpx hlavním fotoaparátem i 90Hz AMOLED displejem, ale hlavně 44Mpx selfie kamerkou s optickou stabilizací a automatickým ostřením. Na electroworld.cz jej momentálně pořídíte s pěknou 16% slevou za ďábelských 6 666 Kč.

Pokud hledáte levnější smartphone, například pro děti, možná vás zaujme nabídka obchodu Mobil Pohotovost. Na jejich e-shopu najdete Motorolu Moto E7 Plus (4GB/64GB) jen za 2 990 Kč, což je v současnosti nejnižší cena na trhu. Stejně tak můžete zakoupit Xiaomi Redmi Note 9 (3GB/64GB) za pěkných 3 990 Kč.

Alza.cz nabízí Apple iPhone SE (2020) v černé barevné variantě za pěkných 10 990 Kč. Momentálně se tak jedná o nejnižší cenu nového telefonu mezi renomovanými českými e-shopy.

Původní informace z 26. 11. 2021 15:30

ASUS ZenFone 8 je považován za jeden z nejlépe vybavených kompaktních smartphonů s Androidem. V našem podrobném testu jsme jej chválili za skvělý 120Hz AMOLED panel s ochranou Gorilla Glass Victus, Snapdragon 888, zvýšenou odolnost IP68 nebo přítomnost 3,5mm jacku navzdory malým rozměrům. V rámci Black Friday jej můžete u více prodejců (například Alza.cz, CZC.cz nebo Mobil Pohotovost) zakoupit za necelých 16 tisíc korun, což je zhruba o jeden až dva tisíce korun méně, než za kolik se běžně prodával.

Vodafone v rámci své akce ECO Pátek nabízí možnost vykoupit jakýkoliv starý telefon, který vám leží doma v šuplíku (klidně může být i nefunkční) za 2 000 Kč a tyto peníze využít jako protiúčet při nákupu nového smartphonu na prodejně (viz kompletní mapa prodejen operátora). Nejenže Vodafone vysloužilé mobily ekologicky zrecykluje, ale také tímto způsobem získáte možnost zakoupit Samsung Galaxy A52s za bezkonkurenčních 7 801 Kč, samozřejmostí je přitom klasická dvouletá záruka a oficiální česká distribuce. Pro využití akce platné v období 15. 11. až 29. 11. nemusíte být ani zákazníkem operátora.

Datart nabízí chytré hodinky Apple Watch 6 v červené edici PRODUCT(RED) za pěkných 7 990 Kč. Cena se vztahuje jak na menší 40mm, tak na větší 44mm verzi. Apple Watch 6 jsou vybaveny senzorem EKG, velkým displejem i špičkovou haptickou odezvou. Nákupem těchto červených hodinek navíc podpoříte boj proti koronaviru.

Netatmo, jehož výrobky pravidelně testujeme na fzone.cz, na svých stránkách láká až na 50% slevu na výrobky do chytré domácnosti. V nabídce můžete najít chytré zvonky, meteorologické stanice, kamery a spoust dalšího.

Velmi pěknou slevu můžete využít při nákupu chytrých hodinek Fitbit Sense. Na Alza.cz je lze momentálně objednat za 5 990 Kč, což je podle stránek hlidacshopu.cz o 24 % méně, než tomu bylo před Black Friday Akcí.

Obchod Extreme Digital na svých stránkách nabízí špičková bezdrátová sluchátka Sony WF-1000XM4 za 5 609 Kč. V tuto chvíli by se mělo jednat o nejnižší cenu na českém trhu. Sluchátka disponují pokročilým ANC, dlouhou výdrží a skvělým zvukem, který ocení i ti nejnáročnější posluchači. Pokud se spokojíte se starší generací, můžete na stránkách electroworld.cz pořídit Sony WF-1000XM3 za pouhých 2 888 Kč.

Sony WF-1000XM4 – videorecenze

Článek je postupně aktualizován o další zajímavé akce

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze