Black Friday u Honoru, to jsou slevy až 7 tisíc korun na nový telefon

Black Friday u Honoru, to jsou slevy až 7 tisíc korun na nový telefon
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nejvyšší sleva zacílila na vlajkový model Magic5 Pro
  • Ušetřit můžete i při koupi řady Honor 90
  • Slevy platí až do 26. listopadu

Tradiční podzimní akce v rámci Black Friday přináší občas i výrazné slevy. Oproti USA však u nás Black Friday netrvá jeden den, ale až několik týdnů, což potvrzuje i Honor. Ten dnešním dnem spustil slevovou akci hned na několik svých modelů, kdy můžete nákupem vy vybraných prodejnách ušetřit až několik tisíc korun.

Honor Magic5 Pro

Největší sleva se dotkla vlajkového modelu Honor Magic5 Pro, který můžete oproti standardní ceně nyní zakoupit o celých 7 tisíc korun levněji. Zařízení s kvalitním a zakřiveným AMOLED displejem, vysokým výkonem i sestavou pokročilých fotoaparátů tak pořídíte za 20 990 Kč. Ušetřit však můžete i při nákupu levnějšího sourozence v podobě Magic5 Lite. V jeho případě lze ušetřit 1 200 Kč a aktuálně jej pořídíte za 5 990 Kč.

Do slevové akce Black Friday se dostala také řada telefonů Honor 90. Celé tři tisíce korun můžete ušetřit při nákupu Honoru 90 ve velmi lákavé verzi s 512GB úložným prostorem a 12GB RAM. tento telefon můžete aktuálně získat za 11 990 Kč. Snížená cena zastihla i dostupnější Honor 90 Lite, který vás rovněž, může zaujmout interní pamětí, kdy je 256 GB ve střední třídě stále nadstandardem. V tuto chvíli se nabízí za 5 499 Kč.

Na závěr dodejme, že celá akce Black Friday u Honoru začala dnes, tedy 30. října a potrvá takřka do konce listopadu, konkrétně do 26. listopadu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze