Hledáte reálné slevy v rámci Black Friday? Vybrali jsme ty nejzajímavější

Hledáte reálné slevy v rámci Black Friday? Vybrali jsme ty nejzajímavější
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Do našeho výběru jsme zařadili Galaxy Z Flip4 za necelých 19 tisíc korun i smartphony od Applu
  • Nechybí ani tipy na nákup chytrého vybavení do domácnosti

Jako každý rok se i letos mohou zákazníci těšit na Black Friday slevy, které u některých obchodníků již několik dní probíhají. Níže vám přinášíme redakční výběr nejzajímavějších akcí, které vám mohou ušetřit stovky či tisíce korun. Předem děkujeme všem našim čtenářům, kteří se podělí o další případné zajímavé slevy v komentářích pod článkem.

Kde pořídíte nejlevnější Apple produkty?

Pokud jste pokukovali po „základním“ iPhonu 14, vřele vám doporučujeme přinejmenším zvážit alternativu v podobě nákupu iPhonu 13, který má v podstatě shodnou výbavu (nebereme v potaz detekci autonehod či satelitní konektivitu), ale přitom je o dost levnější.

Na istyle.cz jej nyní můžete pořídit za 20 490 Kč, což byla v době tvorby článku nejlevnější cena u autorizovaného prodejce v ČR. Za velmi sympatických 17 490 Kč zde můžete zakoupit také iPhone 13 mini v líbivém barevném provedení PRODUCT(RED), který je možná posledním skutečně kompaktním smartphonem v historii Applu. Konkurenčně nejlepší (alespoň u autorizovaných prodejců) by měla být i cena MacBooku Air s novým procesorem M2, který může být váš za 30 990 Kč.

Tříletá záruka a štědré bonusy

Prodejce Mobil Pohotovost nabízí kromě nové služby KPPS tradičně také možnost výkupu, který je často spojen i se zajímavým výkupním bonusem. V kombinaci s ním a u mnoha smartphonů nabízenou tříletou zárukou lze pak docílit velmi pěkné nabídky.

Takto lze pořídit například Galaxy S22 Ultra s výkupem (jakéhokoliv) zařízení za 26 490 Kč (či méně) včetně tříleté záruky. K ohebnému véčku Galaxy Z Flip4 lze kromě výkupního bonusu získat zdarma 40mm hodinky Galaxy Watch5 a 3 roky záruky zdarma. Pokud naopak máte omezený rozpočet, doporučujeme zvážit nákup Motoroly Moto G32, která se prodává ve více obchodech za cenu necelých 4 tisíc korun, ale pouze na Mobil Pohotovost k telefonu zdarma získáte i tříletou záruku. O pár stovek levněji než u většiny ostatních prodejců zde pořídíte rovněž Sony Xperii 10 IV s famózní výdrží a dvojitou certifikací zvýšené odolnosti.

Nejlépe vybavené ohebné véčko od Samsungu za 18,5 tisíc korun?

V našem výběru zveřejňujeme obvykle pouze akce týkající se produktů z oficiální české distribuce, zmínit možnost si pořídit nejnovější ohebné véčko Galaxy Z Flip4 za necelých 19 tisíc korun jsme si však nemohli odpustit. Na mironet.cz si můžete zakoupit modrou variantu se 128GB úložištěm za 18 490 Kč. I když se jedná o EU distribuci a nevztahuje se k ní žádná možnost výkupního bonusu, hodinek zdarma či prodloužené záruky, mohla by tato nabídka některé čtenáře přeci jen zaujmout.

Ověřený adaptér od Samsungu za pár korun

S nákupem nových smartphonů, které jsou již častokrát dodávány bez adaptérů, se mnohdy pojí i pořízení nového adaptéru. V tomto ohledu by vás mohla zaujmout nabídka obchodu smarty.cz, kde lze za pouhých 249 Kč pořídit originální 25W adaptér výrobce Samsung zakončený USB-C, takže s ním můžete klidně nabíjet třeba i nové iPhony (které jsou dodávány s Lightning/USB-C kabelem). Díky technologii Power Delivery je samozřejmě možné nabíjet i další elektroniku, nikoliv pouze chytré telefony.

Vybavujeme (chytrou) domácnost

Pokud sledujete fzone.cz, jistě vám neunikly naše recenze na technologicky vyspělé produkty společnosti Dyson. Ta nyní na svých stránkách dyson.cz nabízí v rámci Black Week akce zajímavé slevy na produkty, které se běžně ve slevových akcích neobjevují.

Pokud hodláte do domácnosti pořídit chytrou kameru, termostat či zařízení pro monitoring kvality vzduchu, doporučujeme vám nevynechat až 50% slevy na produkty výrobce Netatmo dostupné na netatmo.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze