Podívejte se na nejlepší aplikace pro práci s PDF na Androidu

Top Apps
2
Podívejte se na nejlepší aplikace pro práci s PDF na Androidu
  • Dnes si představíme čtyři aplikace, které vám usnadní práci s formátem PDF
  • Ukážeme si základní prohlížeče, editory, skener a podepíšeme si i pár dokumentů
  • Všechny aplikace jsou přitom v základní verzi zcela zdarma

Nejlepší aplikace pro práci s PDF – Top Apps

Adobe Acrobat Reader

První volbou pro každého je nepochybně Acrobat Reader od Adobe. Jedná se o velmi pěknou a komplexní aplikaci, která má určitě co nabídnout. V prostředí se pohybujete především pomocí swipování do stran a aplikace nabízí mnoho funkcí a nastavení. To vše v opravdu elegantní kabátku.

Adobe Acrobat Reader

Nechybí funkce jako vytváření poznámek, záložek, možnost doplňovat formuláře a podepisovat dokumenty a nabízí se i integrace Dropboxu a vlastního Adobe Document Cloud. Aplikace je zcela zdarma, ale je možné si připlatit za funkce, jako je třeba možnost exportovat PDF soubory do jiných formátů.

Stáhnout Adobe Reader

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

CamScanner

Pokud chcete vytvářet vlastní PDF soubory naskenováním dokumentů, je tu třeba CamScanner. Nejenže můžete vaše fyzické dokumenty snadno naskenovat do PDF, ale díky řadě různých funkcí je lze vylepšit a upravit.

CamScanner

Samozřejmě můžete do PDF doplňovat i poznámky, sdílet soubory nebo je za menší poplatek i faxovat. Aplikace je opět zdarma, ale za příplatek dostanete třeba 10 GB cloudového úložiště, více možností úprav a další. Platit můžete 110 korun měsíčně, nebo 1 100 korun ročně.

Stáhnout CamScanner

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

DocuSign

Někdo však může chtít pouze jednoduchou aplikaci pro rychlé podepisování PDF souboru, k čemuž slouží DocuSign. Jedná se o prostou aplikaci, které má za úkol jedinou funkci. Otevřete si PDF dokument, vyplníte jej, podepíšete a pošlete dál. Tato část aplikace je zcela zdarma.

DocuSign

Za nějakých 220 korun si ale můžete připlatit za mnoho dalších funkcí. Pokud však nepotřebujete takovouto aplikaci pro skutečně profesionální využívání, bohatě vám verze zdarma postačí.

Stáhnout DocuSign

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Xodo PDF Reader

Xodo PDF Reader je na našem dnešním seznamu především díky pěknému a přehlednému designu. I zde můžete opět vyplňovat a podepisovat PDF dokumenty a svůj podpis si můžete i uložit na později a používat jej poté mnohem snadněji.

Xodo PDF Reader & Editor

Výbavu doplňuje i tvorba poznámek a záložek, podpora cloudových úložišť, správa souborů a další. Dokonce si můžete psát i na prázdný list PDF souboru, pokud chcete. Xodo má zkrátka vzhledem ke své ceně až překvapivé množství funkcí. Aplikace je totiž zcela zdarma, nejsou tu žádné dodatečné platby a nikde nenarazíte ani na reklamy.

Stáhnout Xodo PDF Reader & Editor

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Partnerem seriálu Top Apps je ASUS.

Asus seriály
Diskuze ke článku
Mazec
To xodo je opravdu luxusní aplikace. Používám v práci na procházení firemního nabídkového katalogu - asi 320 stran.
Adobe má problém že při přeskočení přes půl katalogu, pomocí záložek, čekam tak 10 vteřin, než se vykreslí stránka. Xodo vykresluje neuvěřitelnou rychlostí...
V xodo se dá otevřít několik pdf souborů zaroveň a prepínat mezi nimy v horní liště..
Martin
Xodo - Má problém s diakritikou

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze