Nechte se vzbudit těmito aplikacemi pro Android

Top Apps
6
Nechte se vzbudit těmito aplikacemi pro Android
  • Dnes jsme pro vás vybrali pár zajímavých budíků pro Android
  • Nejdete mezi nimi aplikaci, která bude monitorovat váš spánek, budík s obřím množstvím nastavení či „ten nejotravnější budík na světě“
  • Všechny aplikace najdete v obchodě Google Play zdarma

Budící aplikace pro Android – Top Apps

Alarm Clock for Heavy Sleepers

Alarm Clock for Heavy Sleepers je na první pohled jednoduchá aplikace, která nám předvede, kolik nastavení může vůbec prostý budík mít. Nejenže má atraktivní design, ale především se nabízí tuna možností. Velmi užitečná vlastnost je, kdy vás aplikace nebude budit ve sváteční dny, přičemž si můžete přidat i svátky z vlastního kalendáře, případně vytvářet vlastní dny volna.

Alarm Clock for Heavy Sleepers

Dále je možné nastavit speciální zóny jako třeba váš domov a poté bude budík vždy fungovat pouze, pokud jste v ní. Poslední funkcí je sledování spánku a vedení statistik, byť nefunguje nejlépe. Tou největší výhodou je však nastavení, kde si lze upravit vše. V profilech si nastavíte dopodrobna zvuk, můžete si určit různé výzvy pro vypnutí budíku, abyste se vždy zaručeně vzbudili a nastavit lze i jas displeje při buzení.

Alarm Clock for Heavy Sleepers

Lze také nechat aplikaci, aby vás budila pouze v lehké fázi spánku, můžete ji propojit s kalendářem či Android Wear i ji dovolit automaticky zapnout Wi-Fi, pokud ji na noc vypínáte. V globálním nastavení najdete i upravení vzhledu obrazovky při buzení, chování tlačítek atp. Je toho zkrátka spousta a navíc není rozdíl mezi placenou verzí a tou zdarma – jen se zbavíte reklam.

Stáhnout Alarm Clock for Heavy Sleepers

Google Play (zdarma)

Alarmy

Podle slov vývojářů je Alarmy „ten nejotravnější budík na světě“. Jde o klasický budík s funkcí stopek navíc a jednoduchou sadou užitečných nastavení. Samozřejmě je možné změnit melodie, vzhled aplikace a ukazovat se vám bude i předpověď počasí. Proč je ale Alarmy tak otravné? Můžete si zapnout různé způsoby vypnutí budíku, kdy musíte něco splnit, aby budík konečně mlčel.

Alarmy

Máme tu klasické zatřesení s telefonem, řešení matematických příkladů a trochu neobvykle i nutnost načtení vámi zvoleného čárového či QR kódu. Tou hlavní funkcí je ale pořízení obrázku, kdy si něco vyfotíte například v jiné části svého domu a tuto fotku musíte poté ráno zreplikovat, jinak bude budík stále křičet. Nutnou přesnost fotografie si můžete zvolit a rozpoznání funguje až překvapivě dobře, a to i z trochu jiného úhlu než na původní fotografii.

Stáhnout Alarmy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Sleep as Android

Pokud chcete to nejpříjemnější buzení a zároveň se dozvědět něco o svém spánku, je tu samozřejmě evergreen v podobě Sleep as Android. Tato aplikace zaznamená váš spánek a bude se vás snažit probudit v tu nejvhodnější chvíli, abyste se ráno cítili co nejlépe. Vedené statistiky vás navíc mohou vést ke zlepšení spánku a můžete si nastavit i vlastní cíle ke splnění.

Sleep as Android

Nechybí ani mnoho dalších funkcí, jako jsou ukolébavky či integrace s Android Wear a řadou dalších nejen fitness aplikací. Pokud však nechcete spát se svými hodinkami, musíte mít samozřejmě pro správné fungování telefon při spaní na posteli u sebe, což nemusí každému vyhovovat. Aplikaci lze stáhnout zdarma, avšak až za 100 korun dostanete plnou verzi bez omezení a reklam.

Stáhnout Sleep as Android

Google Play (zdarma)

Timely

Na závěr nesmíme zapomenout ani na něco krásného, ale velmi jednoduchého. Takovou aplikací je Timely, která se stala tak populární, že jí odkoupil samotný Google. Hlavním tahákem je u ní překrásný vzhled plný různých animací a barev. Ten si lze i měnit, jak jen chcete a nechybí samozřejmě kromě budíku ani časovač či stopky.

Timely

V nastavení si lze upravit melodii, zapnout úkoly při odložení budíku, nastavit efekty aplikace, intervaly budíku a další. Hlavní je ale stále krásný vzhled, přičemž se aplikace dokonce automaticky synchronizuje i s vaším Google účtem, takže si ji stačí nastavit jen jednou. Pak si ji jen stáhnete na jiném zařízení, přihlásíte se svým účtem a vše je již nastaveno a upraveno hezky při starém. To vše navíc kompletně zdarma a bez reklam.

Stáhnout Timely

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Top Apps je ASUS.

Asus seriály
Diskuze ke článku
PavelD
Už přes dva roky používám denně (nočně) Sleep as Android a mohu jen plně doporučit. Výborná spánková laboratoř. Buzení je jen příjemným doplňkem.
oxo
Timely pouzivam uz sto let TOP :3
Fuki
Dobry den, umi nekrery budik prosfe... Preskocit? Tzn mam pravidelne buzeni, ale vyjimecne dalsi den nepotrebuji, tak jen dam preskocit. Na WP genialni Realarm. Diky za rady.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze