#mobileDrink 15 v Praze: nové iPhony, VR, elektromobily, skvělé jídlo a mnohé další

Reportáž
#mobileDrink 15 v Praze: nové iPhony, VR, elektromobily, skvělé jídlo a mnohé další
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • #mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá v různých českých městech, přičemž tentokrát jsme opět potěšili fanoušky v Praze
  • Partnery byly kromě Vodafonu i společnosti Sony, Samsung, Realme a další
  • Hrálo se díky nim o rekordní počet cen
  • Kromě mobilů, tabletů a wearables jste se mohli projet elektromobily Audi e-tron, Tesla Model X, Mini Cooper SE a VW ID.3

#mobileDrink 15 byl původně naplánován již před více než rokem, bohužel nám ale situace s COVID-19 překazila plány. Ti, kteří se těšili, že se za vámi podíváme do Plzně nemusíte smutnit, jistě se brzy shledáme i v této západočeské metropoli. Tentokrát jsme však bez hlasování vybrali Prahu, a to proto, abychom vám mohli na akci zařídit maximální množství produktů a také přizvat štědré partnery.

Proběhl #mobileDrink 15 v Praze, jaký byl?

Jsme rádi, že jsme se i tentokrát sešli v hojném počtu. Za organizací stojí pevné spojení hlavních partnerů, tedy webu mobilenet.cz a operátora Vodafone. Tentokrát jsme se sešli v krásném prostředí Garden Baru hotelu Mama Shelter Praha.

Přichystáno bylo opět bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, notebooků a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byly například zbrusu nové iPhony 13 (Pro), špičkový ROG Phone 5 Ultimate, Xperia 1 III od Sony a nechyběly ani Nokie, Xiaomi nebo třeba ZenFone 8 a zajímavé tablety jako nejnovější Apple iPad mini.

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz jste se mohli projet elektromobily Audi e-tron, Tesla Model X, Mini Cooper SE a VW ID.3. Zajímavostí byly přednášky Vodafonu i Samsungu. Vodafone nám přestavil Vodafone TV a plány do budoucna, Samsung se soustředil na ohebné novinky – Galaxy Z Fold3 a Galaxy Z Flip3 5G. Ano, i tyto nekompromisní novinky jste mohli na akci vidět. To ale zdaleka nebylo vše, díky HTC jste si mohli vyzkoušet virtuální realitu s headsetem Vive Focus 3.

#mobileDrink 15

Jsme také rádi, že jsme tentokrát rozdali i rekordní počet cen, šance na výhru byla tentokrát opravdu velká. Vyhrát jste mohli 138cm televizi Sony, kterou daroval Vodafone, rovněž také Samsung Galaxy A52s, hodinky a sluchátka od Realme a pár drobností na závěr přidala i Motorola.

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, projděte si přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Praze, budeme se těšit na dalších našich setkáních. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní!

Virtuální realita? Není problém!

A Pokud chcete o novinkách na mobilenet.cz vědět vždy jako první, aktivujte si naše notifikace na články a přihlaste se k odběru novinek pomocí formuláře níže.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze