Náš další #mobileDrink proběhne v Praze! Přihlaste se předběžně tady a teď!

Náš další #mobileDrink proběhne v Praze! Přihlaste se předběžně tady a teď!
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • V pořadí již 17. #mobileDrink se uskuteční v Praze
  • Setkáme se již 22. září ve večerních hodinách
  • Předběžně se můžete registrovat již nyní, získáte přednostní výhodu!

Poslední #mobileDrink proběhl po menší epidemické odmlce v Plzni a bylo to, jako vždy, skvělé. A to především díky vám, našim věrným fanouškům. Čekáte na dobrou zprávu? Tady ji máte! V pořadí již 17. mobileDrink proběhne již brzy, konkrétně 22. září, tentokrát v Praze!

Kdy za vámi přijedeme?

Nadcházející #mobileDrink 17 se bude konat ve čtvrtek 22. září, přičemž přesné místo upřesníme těm, kteří se registrují. Právě dnes spouštíme předběžné registrace, kdy registrovaní získají přednostní výhodu v momentě, kdy spustíme ostré přihlašování. Kapacita bude opět omezená. Jen pro představu, o místě konání vždy hlasuje několikanásobně více lidí, než bude kapacita mobileDrinku.

#mobileDrink 16 – reportáž

A co bude na programu tentokrát? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby mobilenet.cz, fZone.cz nebo fDrive.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, wearables a dozvědět se něco zajímavého. Zejména ale budete moci vyhrát mnoho hodnotných cen nebo se třeba provézt nejnovějšími elektromobily.

Poslední #mobileDrink proběhl v Plzni

Místo a čas konání #mobileDrink 16

KDY: ve čtvrtek 22. září ve večerních hodinách
KDE: Praha (místo potvrdíme registrovaným členům)

Nyní spouštíme předběžné přihlašování. Předběžně přihlášení pak v předstihu obdrží e-mail s přesným termínem zahájením ostrého přihlašování, budou tak mít výhodu. Kapacita mobileDrinku je totiž i tentokrát omezená, do prostoru se vejde 50 fanoušků a čtenářů. A pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro předběžné přihlášení na #mobileDrink 17 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neuteče! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Registrujte se také do našeho newsletteru!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze