#mobileDrink 17 v Praze se blíží, co vše budete moci vyhrát?

#mobileDrink 17 v Praze se blíží, co vše budete moci vyhrát?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • #mobileDrink 17 se uskuteční již tento čtvrtek 22. září v Praze
  • Těšit se můžete kromě špičkových novinek a zajímavých přednášek také na množství výher
  • Celkem se štěstí usměje hned na 10 z vás!

Již tento čtvrtek od 18:30 hod. se uskuteční #mobileDrink, neformální setkání s vámi, našimi čtenáři. 17. pokračování proběhne v Praze. Máme pro vás přichystáno spoustu zajímavých přednášek, telefonů i wearables, ale těšit se můžete i na pravidelné a mnohými očekávané soutěžní okénko. A v tom budete moci získat (a rovnou si odnést) špičkové výhry, které věnovali naši partneři. I tentokrát je hlavním partnerem Vodafone, těšit se můžete i na zástupce Viva, Honoru, Xiaomi a Samsungu. A co tito partneři do soutěže vlastně věnovali?

#mobileDrink 17 – pozvánka

Vodafone láká na žhavou novinku v podobě Nokie G60 5G, se kterou jsme se mohli seznámit na veletrhu IFA 2022. Samsung do soutěže věnoval své chytré hodinky Galaxy Watch5, které zaujmou skvělým designem, špičkovými funkcemi a rychlým nabíjením. Honor do soutěže věnuje špičkový model 70, který potěší displejem, výkonem i plnou podporou GMS služeb. Xiaomi také nepřijde s prázdnou, výherce bude moci získat Redmi Note 11 Pro 5G, nebo Poco X4 GT. Vivo věnuje Vivo Y20s, bezdrátová sluchátka Vivo TWS 2e a podepsaný dres Vivo ambasadorem Patrikem Schickem!

Jen malá ukázka produktů, které budete moci vyhrát a rovnou si i odnést

Na závěr jsme si nechali Huawei, který se rovněž rozhodl potěšit vás, naše čtenáře. Získat budete moci chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro (Ceramic) nebo také outdoorové hodinky Huawei Watch GT Runner. Pokud správně počítáte, štěstí se usměje hned na 10 z vás. A to je pořádná šance, co myslíte?

Na akci #mobileDrink 17 se můžete stále přihlašovat, ovšem pozor, registrace již brzy skončí. Poté všem registrovaným dorazí e-mail s pozvánkou, kde bude uvedené i konkrétní místo konání.

Místo a čas konání #mobileDrink 17


KDY: ve čtvrtek 22. září od 18:30 hod.
KDE: Praha (místo potvrdíme registrovaným členům)

Ať vám už žádná novinka neuteče! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Registrujte se také do našeho newsletteru!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze