#mobileDrink 17 v Praze: nejnovější smartphony, elektromobily a skvělé jídlo

2
#mobileDrink 17 v Praze: nejnovější smartphony, elektromobily a skvělé jídlo
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • #mobileDrink je pravidelné setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu
  • Probíhá v různých českých městech, tentokrát jsme se zastavili v Praze
  • Partnery byly kromě Vodafonu i společnosti Samsung, Vivo, Xiaomi a Honor
  • Hrálo se díky nim o velké množství cen včetně Nokie G60 5G, Samsung Galaxy Watch5 a Honoru 70
  • Kromě mobilů, tabletů a wearables jste se mohli také projet elektromobily

#mobileDrink 17 se tentokrát konal v Praze, kde jste si mohli prohlédnout nejnovější smartphony, projet se v prémiových elektromobilech a zároveň měli možnost vyhrát hodnotné ceny.

Jsme rádi, že jsme se i tentokrát sešli v hojném počtu. Za organizací stojí pevné spojení hlavních partnerů, tedy webu mobilenet.cz a operátora Vodafone. Tentokrát jsme se sešli v prostorech Endorfinu na Praze 10. Poděkovat chceme také našim dalším partnerům, jmenovitě Honoru, Samsungu a Xiaomi a Vivu, díky kterým jste mohli vidět ty nejlepší smartphony současnosti.

Přichystáno bylo opět bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, wearables a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byly nové iPhony 14 Pro (Max), novinky výrobce Honor včetně modelu 70, špičkové Vivo X80 Pro, nejnovější produkty od Xiaomi, Motoroly a nechyběly ani telefony Realme, ASUS nebo kompletní portfolio novinek od Samsungu. Ano, včetně skládaček v podobě Z Flip4 a Z Fold4.

Na místě nechyběly elektromobily, zaujalo i hybridní Porsche

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz jste se mohli projet elektromobily, na místě byla například Kia EV6, BMW iX, Audi e-tron, ale seznámit jste se mohli rovněž s hybridním Porsche Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition. Zajímavostí byly přednášky Samsungu, Honoru, Viva i dalších partnerů, díky kterým jsme mohli nahlédnout do historie, ale také se dozvědět o nejnovějších technologických vychytávkách.

Jsme také rádi, že jsme tentokrát rozdali i nemalé množství hodnotných cen, šance na výhru byla tentokrát opravdu velká. Vyhrát jste mohli Nokii G60 5G, kterou daroval Vodafone, rovněž Honor 70, telefony Xiaomi i hodinky od Samsungu, velkým lákadlem byly i chytré hodinky od Huawei, například model GT 3 Pro (Ceramic).

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, projděte si přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Praze, budeme se těšit na dalších našich setkáních. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní!

Děkujeme partnerům i za jejich přednášky

A Pokud chcete o novinkách na mobilenet.cz vědět vždy jako první, aktivujte si naše notifikace na články a přihlaste se k odběru novinek pomocí formuláře níže.

Diskuze ke článku
Ondrej Horinek
Ondrej Horinek
Úžasny večer, plný nových a občas i překvapivých informací. A možnost srovnat Fold 4, Vivo X Fold a Huawei mate XS2 na jednom místě byla k nezaplacení. Díky všem, příště zas :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze