mobilecast #25: iOS 8, OS X 10.10 a budoucnost Tizenu a HTC

Přichází pravé letní počasí, takže tentokrát jsme se i s mobilecastem vydali ven. Obsahově ale zůstaneme věrni novinkám. Začneme konferencí Apple WWDC a pobavíme se o iOS 8 a OS X 10.10. Zastavíme se také u prvního telefonu s Tizen OS, u problémů HTC a u jejich naděje One E8, u slibného procesoru Intel Core M a nezapomeneme ani na herní okénko na závěr.

mobilecast #25 – Apple iOS 8 a OS X 10.10 a budoucnost Tizenu a HTC

PS: Omlouváme se všem, kterým vadí označení Mac OS, ale nám to jednoduše lépe sedí „do huby“.

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
darebak
Bože.. jste tady někteří normální? Jedni brečí že není BB, druzí že není WP. PROBOHA Mobilecast je pořad o novinkách! Vybírá co nejzajímavějšího se stalo v uplynulém týdnu. Nechápete asi, co?

A Honzo, děláš to perfektně, nenech se odradit, je vidět že to táhneš a že ikdyž je Martin pryč tak chceš aby Mobilecast vyšel, dokonce se zvednete od židle a jdete ven, supr. Venku určitě lepší za takového počasí, je to daleko uvolněnější.
Dominik Vondruška
Dominik Vondruška
Venku je to rozhodně přirozenější, jinak od HTC konkurence schopnost ve střední třídě :)
Grom51
Apple tradičně krom svých inovací bere na trhu to, co již existuje, co již někdo vymyslel, a snaží být tentokrát on, který to prokopne na trhu i směrem k uživatelům, viž. continuity ala WebOS, rychlé odpovědi na SMS, atd. A co si budeme povídat, často je jediný, kterému se to daří.

Na co jsem ale zvědavý více, jsem podoba iPhone 6, jelikož jsem viděl něco, co se daným maketám ani nepodobá, ale uvidíme. Každopádně i WP bude mít blíže k iOS a to hlavně na poli aplikací.

Co mě opravdu zajímá, bude revoluce na poli Qwerty klávesnice od Blackberry, která má být zároveň i dotyková, podporovat gesta, či nahradit trackpoint, či jak se ten čudl jmenuje :)
Grom51
Jinak si rýpnu trochu do pana redaktora Petra .. "nechci ios, nechci wp, nechci android .. a něco rychlého a stabilního" (citace není doslovná) a dnes již levného :), zkuste BlackBerry 10 :), tam ta přidaná hodnota a něco navíc určitě je, oproti jiným platformám má co nabídnout, co jiné nemají.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze