Chystá se mobilní Hitman GO: první detaily

1

Menší tým ve Square Enix Montréal připravuje mobilní hru ze světa Hitman s Agentem 47 v hlavní roli. Nepůjde však o akční hru z pohledu třetí osoby. Hitman GO se vydá vlastní cestou a nabídne hratelnost tahové strategické hry, kde budete přemýšlet nad každým krokem.

Zatímco tým v Io-Interactive pracuje na plnohodnotném next-genovém AAA pokračování slavné série Hitman s Agentem 47 v hlavní roli, tak menší tým v Square Enix Montréal zatím připravuje mobilní spin-off. Hra se jmenuje Hitman GO a jde o tahovou strategii v izometrickém pohledu. Samozřejmě i v této hře bude v hlavní roli náš starý známý plešatý hrdina s číslem 47 a bude používat různé zbraně a techniky. Dokonce dojde i na ikonické pistole Silverballer.

Hitman GO

Hlavním cílem bude proplížit se prostředím a eliminovat vybraný cíl. Jelikož se jedná o tahovou hru, tak nečekejte žádné akční přestřelky. Podle tvůrců budete muset přemýšlet nad každým krokem. Jedna chyba a je po vás. Bohužel zatím nemáme žádné záběry přímo ze hry nebo více detailů. Autoři však mluví o tom, že je hra skoro hotová a brzy se prý dočkáme vydání. Během následujících týdnů bychom se také měli postupně dozvídat další informace.

Zdroje: hitman.com

Diskuze ke článku
David Kolář
David Kolář
To vypadá velice zajímavě. Tahová strategie by téhle hře mohla padnout jako ulitá, tak snad to nezabije přílišná jednoduchost a mikrotransakce, bez kterých by nešlo hrát. :/ :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze