mobilecast #4: Galaxy Gear a Nexus update, Jolla a Qualcomm 805

V dnešním videocastu se vrátíme k hodinkám Samsung Galaxy Gear a možná přehodnotíme náš verdikt z předešlého dílu. Zastavíme se u výsledků aukce českých kmitočtů, opět si postěžujeme nad updaty Nexus zařízení a rozebereme si, zda má projekt Jolla Sailfish smysl. Tématem budou také nové aplikace pro Windows Phone, nový procesor od Qualcommu a distribuce nových čínských značek na český trh.

mobilecast #4 – Galaxy Gear a Nexus update, Jolla a Qualcomm 805

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
wazer
aha, šulínci si zas Pospíšili aby byli rychlejší než Mobilmánie, dost lamácký..
Tomáš Mach
Tomáš Mach
Chtěl bych se podělit o můj názor a to ten, že velká výhoda telefonů od Xiaomi jsou dost časté aktualizace narozdíl od ostatních velkých výrobců alá Samsung, LG, HTC apod.
Jaroslav
Dnes (jako vždy) to bylo perfektní. Zvlášť mě zaujaly a potěšily vaše názory a informace o Windows Phone, Jolla Sailfish a Xiaomi. Bylo by možné, se v dalším dílu podrobněji (konkrétněji) vrátit k těm chybějícím aplikacím na platformu Windows Phone? Například, že by jste vy sami, každý zvlášť sám, za sebe (z pohledu náročnějšího uživatele) jmenovali co nejvíce svých oblíbených, užitečných aplikací, které rozšiřují možnosti vašich smartphonů (s Androidem nebo iOS) proti Windows Phone? Já jsem jen základní uživatel a používám jen volání, SMS, mail a internet. Proto by mě zajímal pohled pokročilejšího uživate. Děkuji.
mythbuster
Super video kluci, ale mám malou připomínku, na konci Mobilecastu je několik minut pouze černo. Já vím, někde se asi vloudila chybička, tak příště si to ohlidejte.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze