Chytré hodinky Galaxy Gear updatovány: velké zlepšení u notifikací

4

Samsung na začátku záři představil své první chytré hodinky. Ty jako takové uvedl do prodeje s několika klasickými nedostatky. Jedním z těch nejkritizovanějších bylo špatné zpracování notifikací. Tomu je ovšem díky nové aktualizaci softwaru konec.

V posledním dílu našeho pořadu mobilecast se kolegové Honza a Martin mimo jiné bavili i o chytrých hodinkách Samsung Galaxy Gear. Jednou z hlavních nevýhod, kterou popisovali, je i nedokonalá práce s notifikacemi. Doposud například nebylo možné si pro zobrazení notifikací vybrat libovolnou aplikaci, či naopak u některých aplikací upozornění zakázat. U řady aplikaci, například u Gmailu, se navíc nezobrazoval ani odesílatel či text.

Právě tento problém řeší nová aktualizace aplikace Samsung Galaxy Gear Manager a s ní ruku v ruce jdoucí aktualizace softwaru hodinek s označením V700XXUAMK7. V aplikaci přímo v telefonu či tabletu, spárovaném s hodinkami Galaxy Gear, si nově můžete vybrat, které aplikace budou odesílat hodinkám své notifikace. Zvolit můžete nejen standardní SMS, e-maily či sociální sítě, ale i jakékoliv další aplikace, které nějaký druh oznámení podporují. Zobrazit si také můžete všechny notifikace v notifikačním centru.

Aktualizovaná podoba aplikace Samsung Galaxy Gear Manager

Galaxy Gear Manager si můžete stáhnout v obchodě Samsung Apps. Aktualizace softwaru pro hodinky, bez které vám na nich nové funkce nepoběží, je distribuována postupně, takže pokud k vám ještě nedorazila, doporučujeme se obrnit trpělivostí a vyčkat. Na naše redakční hodinky již update dorazil a co se notifikací týče, vše funguje o poznání lépe.

TIP! Soutěž o chytré hodinky Samsung Galaxy Gear

Na závěr si vás ještě dovolíme navnadit na podrobnou recenzi hodinek Galaxy Gear, kterou pro vás připravujeme na pondělí.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Dobrý Deň. Chcem sa spýtať, kedy sa bude losovať v súťaži o galaxy gear. Ďakujem
Martin
Myslím že Andrej asi blby není a tohle věděl. Spis chtěl vědet kdy konci soutěž.... Odpověď už více strucnejsi byt snad ani nemohla.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze