mobilecast #2: Google Nexus 5, Android 4.4 a #mobileDrink

Přivítejte zbrusu nový mobilecast s novým názvem, obsahem a nově nejen jako video, ale na základě vašich žádostí také jako audio podcast. V aktuálním mobilecastu se bavíme hlavně o novém Nexusu 5 a Androidu 4.4 KitKat, ohlédneme se také za akcí #mobileDrink nebo LTE novinkami u Vodafone.

Přivítejte druhý díl našeho videoseriálu s názvem mobilecast, ve kterém budeme pravidelně komentovat důležité aktuální události. Děkujeme všem za tipy na název našeho nového pořadu, na sociálních sítích i v diskuzi pod premiérovým videem se jich sešlo opravdu hodně. Nakonec jsme vybrali jednoduché a svěží pojmenování mobilecast. Naše videa ale nebudou sdělovat „co se stalo“, ale spíše „proč, co to znamená, a co si o tom myslíme. Občas vám ukážeme i nějaké to zařízení, jako například dnes Google Nexus 5, i když od toho tu máme naše klasické komentované videopohledy. Pohodlně se usaďte, mobilecast #2 právě začíná.

mobilecast #2 – Google Nexus 5, Android 4.4 KitKat a #mobileDrink

Diskuze ke článku
AlliCZ
Toto je super nápad na videa :) Moc mi toto na mobilenetu chybělo...stanovil bych tomu ale PEVNÉ datum jako mají na MobilManii-týden mobilně...vždycky se pak těším na soboty :D jinak pokračujte v tom ;)
Arnold
Tak trochu mimo téma, ale také vám pan redaktor připomíná vault boye z Fallouta ?
Martin Šustrík
Martin Šustrík
Super páni, len tak ďalej. Takéto niečo mobilenet potrebuje a v pravidelnom intervale. Tiež sa mi páči Váš nápad volania si hostí do štúdia. :)
herodes
mobilecast bych bral kazdy tyzden.
neplanujete zelene platno + grafiku na pozadi?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze