Instagram konečně oficiálně na Windows Phone, zatím jako beta

11

Sliby se staly skutečností, populární sociální síť Instagram se dočkala oficiálního klienta pro Windows Phone. Ačkoliv se jedná pouze o beta verzi, tak přesto zvládne mnoho úkonů, jen ta stabilita by mohla býti lepší.

Věděli jsme, že přijde, ale dnes je ten den, kdy se konečně objevil Instagram na Windows Phone Store. Aplikace která aplikuje různé barevné filtry na fotografie a okamžitě je sdílí na vaše oblíbené sociální sítě, byla velmi žádaná a pokud někdo chtěl poukázat na to, že je na Windows Phone k dispozici málo aplikací, bylo nejsnadnější tento stav demonstrovat právě absencí oficiální aplikace Instagramu.

Ano, mohli jste používat nějakou alternativní aplikaci jako je například 6tag, která je stejně povedená, ne-li povedenější než oficiální aplikace, ale přítomnost oficiálního klienta dělá Windows Phone "zralejším" systémem. Aplikaci lze stáhnout na WP Store a je samozřejmě zdarma. Háčkem je, že je zatím v beta verzi a bohužel je to vidět.

Protože je aplikace momentálně ve fázi beta verze, mohou se občas objevit problémy se stabilitou. Nám se stalo, že aplikace měla problém při přihlášení na WiFi síti a jednou také spadla, pronzměnu při přihlášení. Jinak je aplikace vcelku stabilní a rychlá, akorát přepínání mezi filtry by mohlo být rychlejší a tu a tam si nedokonalostí všimnete. Nezbývá než doufat, že do finální verze bude vše opraveno.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: neowin.net

Diskuze ke článku
pedro
Za me osobne bych klidne z nadpisu vymazal to nedockave "konecne". Z meho okoli neznam nikoho, kdo by ho pouzival. Zbytecnost.
hatred
No konecne, Pedrovi nazor nechte ma na to pravo, me zas Instagram prijde super:-) Jeste Clash of Clans a uz me nic nedostane z WP...
Nick
Funguje i na tabletech?
vericek007
řekla jsem si jo konečně... a pak jsem zjistila že na windows phone 7.8 bohužel nejde nainstalovat... největší zklamání...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze