Na český trh míří oficiálně telefony Xiaomi

29

Mobilní telefony čínského výrobce Xiaomi nejsou na českém trhu neznámé. Nicméně se zde nevyskytují oficiálně, což se již za pár dní změní. Xiaomi bude mít v České republice oficiálního partnera, který spustí webové stránky a v nabídce budou dva jejich aktuální modely.

Společnost Xiaomi byla založena v roce 2010 a od svého vzniku se po celý rok věnovala tvorbě nového a velmi kvalitního OS na bázi Androidu - MIUI. Pak teprve uvedla na trh svůj první mobilní telefon. Postupovat, pomalu se společnosti vyplatilo, uvedla na trh chytré telefony, které porážejí i zavedené značky, dlouhodobě etablované na trhu mobilních technologií.

TIP! Recenze Xiaomi Mi2S – Olympijské zlato z Číny

Xiaomi Mi2S

V pondělí 18. listopadu v 11:00 se spouští stránky xm.cz, budou kompletně v českém jazyce a dozvíte se více nejen o společnosti a její filozofii, ale hlavně o produktech. Na stránkách můžete zakoupit, v České republice, zatím nedostupné telefony, v limitovaném množství. Při uvedení nových produktů na trh v jiných zemích je Xiaomi pověstné ohromným zájmem zákazníků, kdy se desetitisíce telefonů vyprodají v řádech desítek sekund.

Česká společnost LevneSmartphony.cz získala zastoupení značky Xiaomi pro středoevropský trh a bude současně nabízet i autorizovaný servis.

Zdroj: TZ LevneSmartphony.cz

Diskuze ke článku
NajkErr
a ceny budou jako u Samsungu nebo HTC :D
Michal
Koho zajimaji telefony Xiaomi a premysli nad jejich porizenim, muze mi napsat na xiaomi@hush.com

Rad poskytnu pripadne informace.
Maroš
Ako je na to Slovensko?
Chalan
Já značce Xiaomi fandím! Kupříkladu Mi2s se může vyrovnat i dvakrát tak dražším vlajkovým lodím konkurence.
A pro takový ťamťung (čti samsung) může být tohle hotová noční můra :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze