GadgetMix: Osobní větráček pro iPhone a lego pouzdro pro iPad

1

Mobilní telefony nemusí sloužit pouze k telefonování. Ke svým mobilním miláčkům si můžete pořídit celou řadu příslušenství. Nalézt mezi ním můžete nejen úplné šílenosti, ale i řadu praktických vychytávek. Tentokrát vám v našem seriálu ukážeme pár zajímavých gadgetů z českých obchodů. Mezi nimi najdete například lego pouzdro pro iPad, nebo větráček pro iPhone.

Hasák jako stojánek

Hledáte univerzální a designový stojánek, který by udržel váš telefon stejně tak v horizontální jako vertikální poloze? Pak můžete zkusit iPhone iWrench. Jedná se o dokonalou zmenšeninu hasáku, která má rozměry 8 x 3 x 1 cm. Samozřejmě není z masivního kovu jako jeho předobraz, ale z plastu v pestrých barvách i tak je však jeho šroub je plně funkční. Takže si jej můžete nastavit podle vašeho telefonu a využijete jen nejen se všemi generacemi iPhonů, ale i s dalšími telefony nebo například iPod a jiné MP3 přehrávače. Ideální je například na pouštění filmů, kdy už telefon nebudete muset celou dobu držet v ruce.

Lego obal pro iPad

V jednom z předcházejících dílů jsme vám ukázali lego obal pro iPhone, který si můžete s pomocí stavebnice ozdobit podle své fantazie. Dnes máme pro vás obdobné silikonové pouzdro pro iPad. Odnímatelné pásky s výstupky, které jsou u něj připevněny na zadní straně, nejsou pouze na parádu, ale poslouží i jako praktický stojánek. V obalu jsou samozřejmě výřezy pro čočku fotoaparátu a pro připojená příslušenství, takže i s nasazeným obalem můžete tablet používat naplno. Na výběr je přitom hned několik pestrých barev - zelená, bílá, modrá, růžová, fialová a černá.

WiThings: Měřič tlaku pro iOS

Potřebujete sledovat svůj zdravotní stav? Proč do toho nezapojit svůj iPhone, iPad nebo iPod Touch. Chytrý automatický měřič tlaku WiThings připojíte přes kabel ke svému zařízení s operačním systémem iOS (podporuje verze iOS 3.0 a vyšší). Automaticky se spustí aplikace WiThings, která sleduje a vyhodnocuje naměřené výsledky, jak krevního tlaku, tak tepu.

Naměřené hodnoty si můžete kdykoliv zobrazit a porovnávat s ideálními hodnotami. Stejně tak můžete všechny hodnoty a grafy pohodlně exportovat. Pro detailnější sledování svého zdravotního stavu máte k dispozici speciální webovou stránku chráněnou heslem. Se svými výsledky se však můžete i pochlubit na Twitteru. S WiThings budete mít svůj zdravotní stav pod dokonalou kontrolou.

Originální gamepad pro Samsung Galaxy S4

Hrajete rádi na svém smartphonu hry? Pokud vlastníte Samsung Galaxy S4, tak můžete sáhnout po oficiálním gamepadu Samsung gamepad EI-GP10NNBEG, který Samsung pro svůj letošní nejvyšší model nachystal. Do gamepadu se uchytí v horizontální poloze a připojí se k němu přes Bluetooth 3.0 třída 2 s HID.

K dispozici tak máte rázem čtveřicí akčních tlačítek, dvě analogové páčky, dvě ramenní a systémová tlačítka. Nechybí ani D-Pad, který je podporován operačním systémem Android 4.2 nebo vyšším. O napájení gamepadu se postará jedna AAA baterie.

Osobní větráček pro iPhone

Teploty se stále zvyšují a léto se blíže. Právě teď je čas porozhlédnout se po něčem, co vám tyto dny zpříjemní. Co byste například říkali na svůj vlastní mini větráček? Je malý a vždy ho budete mít u sebe. Stačí ho jen zapojit do systémového konektoru svého iPhonu či iPodu, od kterého si bere energii pro svůj provoz, a můžete se začít ovívat. Kompatibilní je s iPhony 3G, 3GS & 4 a iPod touch 1, 2 & 3.

Zdroje: gadgeto.cz, smartstore.cz, toptoys.cz, smarty.cz, megadarky.cz

Diskuze ke článku
Michal
Pěkný, ale samý blbůstky - tahat sebou nějaký stojánky je nepoužitelný - je praktičtější telefon opřít o knihu třeba. Měřič tlaku - také k ničemu za polovic mohu zakoupit v lekárně. Větráček to samé za třetinu na každé tržnici.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze