Odolná kamerka Canon IVY REC zkusí své štěstí na platformě Indiegogo

2
Odolná kamerka Canon IVY REC zkusí své štěstí na platformě Indiegogo
  • Kamerka se chlubí 13megapixelovým senzorem a schopností pořizovat Full HD videa při 60 FPS
  • K propojení se smartphonem poslouží aplikace CanonMiniCam
  • Cena bude teprve oznámena

Crowdfundingová platforma Indiegogo je podle společnosti Canon evidentně tím správným místem pro představení jejich nejnovějšího počinu s názvem Canon IVY REC. Jedná se o malou přenosnou kamerku chlubící se voděodolností až do hloubky jednoho metru, která disponuje bezdrátovou konektivitou, pomocí níž ji lze spárovat se smartphonem, a má bez problémů odolat i menším nárazům či pádům.

Na první pohled originální design má i své praktické opodstatnění. Otvor v konstrukci poslouží nejen jako způsob, jak kamerku zabezpečit (například připnutím ke karabině na batohu), ale také jako hledáček. Pochopitelně se však nemusíte spoléhat pouze na něj a IVY REC můžete propojit se smartphonem díky aplikaci CanonMiniCam. Displej telefonu vám tak nabídne pohled na to, co kamerka zaměřuje a zároveň zde budete moci své fotografie a videa ukládat. Zda bude zařízení disponovat interní pamětí zatím není jasné.

Canon IVY REC

Uvnitř plastového těla najdeme 13megapixelový 1/3" CMOS senzor schopný natáčet Full HD videa až ve 60 snímcích za sekundu. K bezdrátovému propojení poslouží jak Bluetooth, tak Wi-Fi. K ovládání poslouží kromě aplikace na telefonu také fyzický přepínač na zadní straně. Kamerka bude cílit primárně na sportovně založené jedince, kteří se rádi věnují outdoorovým aktivitám, kde by běžný telefon mohl dojít snadno k újmě.

Canon IVY REC

Podle DPReview se Canon rozhodl využít platformy Indiegogo, aby upoutal pozornost co nejvíce potenciálních zákazníků. Pokud vás kamerka zaujala a rádi byste se kampaně zúčastnili a na kamerku přispěli, stačí na sebe zanechat email na této stránce a získáte 30 % slevu.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tak toto je jako na zakázku dělané pro maníky, co točí upskirt videa, za půl roku to bude ve zprávách, že to chtějí feministky zakázat.
kleinak
Ano, tohle by šlo,ale ????
Pořádný foťák na fotky do albumu má dnes 85% mobilů, takže na co?
Kdyby raději udělali externí xenonový blesk, bral bych ho okamžitě.
Nic nedokáže zachytit, hlavně ve špatných světelných podmínkách a ještě vůbec v pohybu,fotografii, než xenonový blesk.
Potom by už mobily neměli chybu ani v noci, jak tomu bylo u N8, N808 a L1020 a jiných mobilů s xenonem. Ty neznám, neměl jsem je, tak o nich nic nepíšu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze