Peněženka Volterman Smart Wallet z Indiegogo vyfotí zloděje

GadgetMix
5
Peněženka Volterman Smart Wallet z Indiegogo vyfotí zloděje
  • Chytrá peněženka Volterman chrání před krádeží, má powerbanku i Wi-Fi hotspot
  • Nabízí prémiový vzhled a kvalitní materiály
  • Pokrývka SmartDuvet Breeze má zabudovanou dvouzónovou klimatizaci
  • Dokáže se i sama ustlat

Chytrá peněženka pro náročné

Od každé peněženky čekáme, že ochrání naši hotovost a případně platební karty před nebezpečím poškození, kterému by byly vystaveny při nošení volně po kapsách. Chytrá peněženka Volterman Smart Wallet se však nejen dokáže ochránit před ukradením, ale má i další zajímavé funkce. O tom, že takový nápad dokáže zaujmout, přitom svědčí i to, že k vybrání celé požadované částky stačil jediný den.

Ochrana před odcizením zahrnuje nejen Bluetooth alarm, který vás upozorní, pokud se peněženka a spárovaný telefon od sebe příliš vzdálí. Tuto funkci nabízí celá řada existujících chytrých peněženek, ale Volterman povyšuje bezpečnost na mnohem vyšší úroveň.

Volterman Smart Wallet

Vestavěný GPS lokátor vám ukáže na online mapě, kde se vaše peněženka nachází kdekoli na světě, kde je mobilní signál. Navíc vám ještě pošle snímek zloděje, který pořídí integrovanou čtyřmegapixelovou kamerou. Samozřejmostí je pak i RFID ochrana platebních karet.

Volterman Smart Wallet

Kromě bezpečnosti nabízí peněženka díky vestavěné baterii a mobilním datům i další funkce, které využije moderní člověk elektronického věku. Powerbanka dobije váš mobilní telefon a Wi-Fi hotspot sníží vaše účty za mobilní data v roamingu.

Volterman Smart Wallet

Na výběr přitom máte hned ze tří různých modelů, které se liší velikostí, počtem přihrádek na bankovky a karty a také kapacitou powerbanky. Nejmenší Cardholder s rozměry 10 × 7 centimetrů a hmotností 100 gramů má kapacitu 2 000 mAh. Střed nabídky reprezentuje model Bifold s rozměry 12 × 9 centimetrů, hmotností 120 gramů a kapacitou 2 600 mAh. Největší model Travel má kapacitu 5 000 mAh. Díky svým rozměrům 19 × 9 centimetrů přitom pojme i cestovní pas a palubní lístek. Jeho hmotnost se vyšplhala na 150 gramů.

Volterman Smart Wallet

Volterman však neklade důraz pouze na šíři funkcí a kvalitní součástky, ale i na vzhled a provedení. Všechny peněženky jsou tak nejen voděodolné, ale nabízejí i prémiový vzhled. Volterman při jejich navrhování a výrobě spolupracoval s některými předními světovými výrobci kožených výrobků. Jako materiál byla použita pravá kůže Nappa nebo vysoce kvalitní umělá kůže Vegan.

Volterman Smart Wallet

Nejmenší Carholder vyjde v rámci Super Early Bird nabídky na 89 dolarů (2 080 Kč), což představuje slevu 50 procent. U Bifold zaplatíte 129 dolarů (3 020 Kč) a ušetříte 45 procent. Největší Travel pak v Super Early Bird nabídce stojí 157 dolarů (3 670 Kč), což rovněž značí úsporu 50 procent. Za příplatek 19 dolarů (440 Kč) si můžete nechat peněženku opatřit svými iniciály. Na 29 dolarů (680 Kč) vyjde bezdrátová nabíječka Volterman Wireless Charger, která dobije vaši peněženku i telefon. Předpokládané datum dodání je pak prosinec 2017. Volterman přitom slibuje, že to stihne ještě před Vánoci.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 2. 8. 2017
  • Požadovaná částka: 45 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 76 024 dolarů (29. 6. 2017 20:00)

Chladí, hřeje a ještě se ustele

Někdo má rád teplo, jiný zase preferuje chládek. Pokud se však v jedné posteli sejde dvojice, ve které mají oba rozdílné preference, co se týče teploty, není nakonec ani jeden úplně spokojený. Právě proto vzbudila na indiegogo.com obrovský zájem chytrá peřina SmartDuvet Breeze, která dokáže pro každou polovinu nastavit jinou teplotu a ještě se sama ustele. Dva týdny před koncem kampaně se již dostala na více než 21násobek požadované částky.

Technologie SmartDuvet používá síť tvořenou měkkými ultralehkými nafukovacími listy, která se vkládá mezi pokrývku a povlak a má dvě funkce. V režimu stlaní se hlavní komora listu nafoukne, čím zvedne pokrývku a narovná jí do původního tvaru. V listu jsou však zabudované ještě menší kanálky, jimiž proudí klimatizovaný vzduch nezávisle do obou polovin postele.

SmartDuvet Breeze

Ten zajišťuje SmartDuvet control box, který se umisťuje pod postel a je s ní spojený hadicemi. Kromě tichých vzduchových dmychadel obsahuje i topení a veškerou elektroniku.

SmartDuvet Breeze

K ovládání Smartduvet Breeze slouží stejnojmenná aplikace, která je k dispozici pro Android a iOS. Umožňuje nastavit nezávisle teplotu pro obě strany postele. Můžete jí použít k předehřátí postele před spaním. Výrobce nicméně neuvádí rozsah teplot, které je možné nastavit. Aplikace rovněž umožňuje nastavit čas, kdy se má postel sama ustlat.

SmartDuvet Breeze

Podle výrobce má použití pokrývky i další přínosy než jen konec hádek o teplotu. Člověk v noci v průměru vypotí litr vody. Vlhkost vytváří skvělé podmínky pro množení bakterií a prachové roztoče, kteří způsobují alergie. Přísun čerstvého vzduchu z peřiny pocení a tím i vlhkost snižují. Díky topení v pokrývce však zároveň můžete snížit vytápění nebo chlazení v místnostech a tím potencionálně snížit spotřebu energií.

SmartDuvet Breeze

V rámci kampaně můžete mít v limitované nabídce Smartduvet Breeze za 199 dolarů (4 660 Kč) + poštovné. Z budoucí maloobchodní ceny přitom ušetříte 45 procent. Předpokládané datum dodání je už v září 2017.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 15. 7. 2017
  • Požadovaná částka: 20 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 436 970 dolarů (29. 6. 2017 20:00)

Zdroje: indiegogo.com, indiegogo.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 3. 7. 2017 10:00
Chcem sa opýtať redakcie kedy budú na Vašom webe spustené notifikácie ak niekto zareaguje v diskusii ako to bolo pred cca troma rokmi. Nie je predsa možné aby web ako Vás túto funkciu implementoval tak dlho. V dnešnej dobe túto funkciu majú treťotriedne weby s návštevou 5 ľudí za týždeň. Chodím sem rád ale toto je snáď najhoršia vec čo Vám tu nefunguje a teraz to prosím neberte ako hate ale ako konštruktívnu kritiku. Okrem iného sami si musíte uvedomovať že taktéto notifikácie Vám zvyšujú návštevnosť webu a produkujú pestrejšie diskusie. Ďakujem za odpoveď ( bohužiaľ aby som zistil či niekto reagoval musím si tento článok dať do záložiek a kontrolovať ho )
ANO
Fakt by me zajimalo, kdo prispiva na takove picoviny ...... ta penezenka, to je fakt tragedie. Jeste nabijet penezenku, jsou ti lidi normalni? A absolutne jsem nepochopil ten wifi hotspot pri roamingu ... to jsou fakt lidi uz tak zdegenerovani??? Ten chlap neni superman, ale debil, kdyz vsude nechava penezenku nebo mobil ....
A ta deka, toz to je uz fakt nejvyssi kalibr! Hlavne udelat dobrou reklamu a zakomponovat tam nejake jednani, jak se krasne vyspal:o) A samozrejme, aby to melo mobilni aplikaci ... pochopitelne ne nejakou univerzalni nebo dalkovy ovladac, to ne! Moderni je nutnost koupe iphonu!!! aby clovek mohl jit spat .... tvl, lidska blbost je uz fakt na hranici, to je uplny vrchol evoluce, kdy vetsina lidi zhloupne do epickych rozmeru a vrati se na zacatek homo sapiens, kdy si nedovedou naostrit ani klacek .... jako fakt mi reknete, co za debila si koupi pouze mobilem ovladanou nejakou vyhrivanou decku, kde se samozrejme zadne aktivni ochlazovani nedeje!!! To je fakt evoluce^-2 .... po staleti, kdyz bylo cloveku v lete teplo, tak se odkryl a kdyz mu byla zima tak se prikryl ... a v zime zustal prikryty, pripadne si koupil za tri stovky elektickou decku z lidlu k jejimuz provozu neni potreba mobil za tri petky a ovlada se jednoduse, intuitivne a asi tak 380x rychleji a pohodlneji nez "chytra" deka ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze