Víme vše o Pixelu 4a a zrušené Apple konferenci

mNews
Víme vše o Pixelu 4a a zrušené Apple konferenci
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • O Pixelu 4a víme téměř vše, dokonce i jeho cenu a specifikace
  • Očekávaná březnová tisková konference Applu v březnu neproběhne, i Xiaomi plánuje představení telefonů online
  • mNews přináší výběr toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne

Představování nových telefonů se nyní bude odehrávat především online. To se týká i Applu. Špičkový telefon pro nás chystá také Xiaomi. Vítejte u mNews.

Víme vše o Pixelu 4a a zrušené Apple konferenci – mNews

Pixel 4a se blíží, známe jeho cenu

Googlu se své Pixely zpravidla nedaří udržet pod pokličkou a dlouho dopředu známe jejich podobu i přesné specifikace. O Pixelu 4a již také víme mnohé. Nabídne Snapdragon 730, na zadní straně má být jediný fotoaparát – navíc v poměrně velkém modulu, což nevypadá moc dobře - a selfie kamera se skryla do průstřelu. Dle úniků očekáváme cenu 399 dolarů, v přepočtu tedy necelých 11 tisíc korun.

Apple „ruší“ tiskovou konferenci

I když dosud nebyla oficiálně potvrzena, z důvěryhodných zdrojů víme, že Apple očekávanou březnovou konferenci ani neohlásí. Na ní měl představit například nástupce iPhonu SE. Dojít mělo i na iPad a MacBook. Je dost pravděpodobné, že k odhalení nových produktů tak dojde pouze online.

Huawei P40 Lite koupíte na konci března

Huawei P40 Lite je slušně vybavený a hezky vypadající telefon střední třídy. Nabídne zajímavé barvy, velkou baterii, povedený fotoaparát a velký displej. Má jedinou nevýhodu: chybí mu Googlu služby, a tedy i obchod s aplikacemi Play. Pokud by vás to netrápilo, telefon budete moci již 26. března koupit za 6 499 Kč.

Špičkové Xiaomi se představí již tento měsíc

O den později se světu představí také vlajkové Xiaomi Mi 10. Telefon nabídne Snapdragon 865, 90Hz displej nebo 108Mpx fotoaparát. Novinku Xiaomi oznámilo na svém Twitteru. Online konferenci půjde sledovat třeba na YouTube již 27. března.

Nejlépe samozřejmě uděláte, když budete sledovat mobilenet.cz, kde se dozvíte vše o představovaných novinkách.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze