Sledujte mobilecast #special! Zaměřeno na dlouhodobé zkušenosti s řadou Vivo V40

+ soutěž o Vivo V40 Lite
Sledujte mobilecast #special! Zaměřeno na dlouhodobé zkušenosti s řadou Vivo V40
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již zítra se můžete těšit na #mobilecast special, tentokrát na vlně s Vivem
  • Pořadem vás budou provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch
  • Rozebereme si celou aktuální modelovou řadu Vivo V40
  • Sledovat mobilecast #special se vyplatí, i tentokrát totiž budeme soutěžit!

Řada Vivo V40 se postupně rozrostla o opravdu zajímavé kousky. Již pár měsíců zpět jste se mohli seznámit s modelem Vivo V40 SE, Vivo V40, nedávno také s modelem Vivo V40 Lite. Poslední úniky navíc hovoří o tom, že se již brzy můžeme těšit na dalšího zástupce, konkrétně Vivo V40 Pro. Ještě než se tak stane, si však podrobně rozebereme již existující modely, abychom vysvětlili, pro koho je jaký model vhodný.

Bude se i soutěžit

Hledáte další důvod, proč nás sledovat? V průběhu vysílání vyhlásíme soutěžní otázku, jeden z vás získá Vivo V40 Lite. Před začátkem vysílání se zde v článku objeví odkaz na soutěžní formulář. Kdo nás bude sledovat v průběhu premiéry a správnou odpověď zaznamená v jejím průběhu, bude mít trojnásobnou šanci na výhru. Pozor, jinde než v mobilecast #special soutěžní otázku neuslyšíte.

Kdy a kde?

Pořadem mobilecast #special vás bude zítra od 18:00 hod. provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch. Sledovat nás můžete přímo zde v článku ve vloženém streamu, případně přímo na YouTube. Partnerem mobilecastu #special je společnost Vivo. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!