Sledujte mobilecast #special zaměřený na řadu Huawei Watch GT 5 (Pro)

Sledujte mobilecast #special zaměřený na řadu Huawei Watch GT 5 (Pro)
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již zítra se můžete těšit na #mobilecast special, tentokrát na vlně s Huawei
  • Pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch
  • Podrobně si rozebereme novou řadu chytrých hodinek Watch GT 5 (Pro)

Huawei letos ukázal hned několik zajímavých zástupců nové modelové řady Watch GT 5, včetně modelů s přídomkem Pro, a to včetně nové keramické verze pro dámy, která přidává titanové detaily. Watch GT 5 Pro mám již pár týdnů v redakci, a protože hodinky zaujaly i vás, připravili jsme si pro vás další mobilecast #special.

V něm si Huawei Watch GT 5 Pro podrobně představíme, ale kromě nich se zaměříme na celou modelovou řadu Watch GT 5, která je na tuzemském trhu k dispozici. Zaměříme se na vylepšenou GPS, off-line mapy, ale rovněž také na klávesnici, která výrazně zjednodušuje možnost reakce na příchozí notifikace z různých aplikací.

A nezapomeňte, stále máte možnost soutěžit o pánskou variantu hodinek Watch GT 5 s hnědým koženým páskem, stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku. Soutěžit můžete až do 22. 10. 2024 23:59 hod., poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme!

Partnerem mobilecastu #special je společnost Huawei. Pořadem vás budou zítra od 16:00 hod. provázet stálice v podobě Petra Vojtěcha a Ioannise Papadopoulose. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!