Samsung Galaxy S20, iPhone bez výřezu a další zprávy týdne

mNews
3
Samsung Galaxy S20, iPhone bez výřezu a další zprávy týdne
  • Vlajková řada od Samsungu letos pravděpodobně ponese název Galaxy S20
  • Představí letos Apple inovovaný design iPhonů a zbaví se výřezu?
  • mNews přináší výběr toho nejzásadnějšího z uplynulého týdne

Máme tu nový rok a s ním první letošní mNews. Dnes se podíváme především na zajímavé úniky Applu i Samsungu a mrkneme na statistiky ze Silvestra.

Samsung Galaxy S20 a iPhone bez výřezu – mNews

Nové informace o Galaxy S11, tedy S20

Na internetu se objevují další nepotvrzené informace o chystané vlajkové lodi od Samsungu. Pochází však ze spolehlivých zdrojů. Novinka by se například měla jmenovat Galaxy S20. Dále se máme dočkat 48Mpx snímače u teleobjektivu a 108Mpx hlavního foťáku. Potěšující je také předpoklad výrazného zvýšení kapacity baterie.

Zbaví se iPhone výřezu?

Apple nezměnil design přední strany už od iPhonu X a mnozí stále kritizují velký výřez. Různé zdroje však hovoří o tom, že rok 2020 přinese změnu a Apple chystá displej bez výřezu. Jak toho dosáhne je otázkou. Vrátit by se mohla i čtečka otisků prstů. Změnu naznačují i nové patenty. Zda se Apple vrátí do pozice technologického průkopníka, nebo zda jde pouze o zbožné přání, ještě uvidíme.

Víme, jak bude vypadat Google Pixel 4a

Kdo chtěl skvělý foťák v telefonu střední třídy, sáhl pravděpodobně po Pixelu 3a. A v tomto roce bychom se měli dočkat jeho nástupce. Na internet unikla pravděpodobná podoba telefonu. Vpředu vás nepřekvapí drobný průstřel. Zadní strana nabídne čtečku otisků a plotýnkový výstup pro fotoaparáty jako v případě Pixelu 4. Avšak zde očekáváme jen jediný snímač. K představení dojde pravděpodobně začátkem května.

Na Silvestra zase kralovala data

Operátoři nás jako tradičně počastovali zajímavými statistikami, jak jsme během Silvestra využívali jejich sítě. Nikoho asi nepřekvapí, že data jednoznačně vedla. Ale ani volání nijak razantně neustupuje. Dohromady jsme provedli 56,5 milionů hovorů, poslali 31 milionů SMS a prodatovali 2 571 TB.

Samozřejmě nezbývá než doufat, že když už nám tak roste ta spotřeba dat, bude se stejnou rychlostí zlepšovat nabídka operátorů.

Diskuze ke článku
htcjirka
htcjirka
iPhone konečně nebude mít cihlu uprostřed displeje? No jupí. Jenže pořád rámy jak ruská televize zůstávají. Konkurence už je na míle jinde a mnohem dál. Apple už nějak nestíhá ani s tím kopírováním. :D
kokchot
tak samsungu ujel vlak v bateriich uz davno. ale sony ujel uz tuplovane davno. tam se furt omyla stamina, ktera mozna optimalizuje spotrebu ve stand by - spanku, ale pri aktivnim pouzivani zere jak prokopnutej jako jine znacky. vlajkova lod s 6" Samoled a sd85x/86x by mela mit minimalne 5000mah. konkurence dokazuje, ze jde dat 4500mah zcela v pohode uz nejaky patek.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze