mobilecast #18: Google, Google, Google a něco málo z WP 8.1

Po dvou týdnech toho máme opravdu hodně: Google vydal fotoaparát pro Android, který umí rozmazávat, ukázal, že to s Projektem Ara myslí vážně a připravuje nové prostředí Androidu. S ním také spojíte nové Samsung Gear 2 a Gear Fit, které již testujeme a kromě Galaxy S5 se zastavíme ještě také u Nokie X. Závěr je potom věnován nové verzi Windows Phone 8.1.

mobilecast #18 – Google, Google, Google a něco málo z WP 8.1

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Gerontofil
Nevim, co se některým jedincům nelíbí?! Jestli chtěj trapnej teleshopping tak ať jdou k brňeský konkurenci se žloutenkou. Mobilenet.cz, je široko daleko nejkvalitnější, nejpříjemnější a neprofesionálnější ve svym oboru!
jarda
Kluci jsou v pohodě, co někteří pořád mají..? Jsem rád, že Martin je zastupující WP 8.1, že nemá Android a dal přednost telefonu s WP. Svědčí to o tom, že mobily s WP nejsou tak špatné. Kluci mají přehled, na stůl se jim dostanou různé stroje, tak můžou posuzovat, co je dobré a co ne. Musím jinak potvrdit nestabilitu některých věcí na WP 8.1, vypadávání signálu a tudíž netu mě štve nejvíc. Dobrá je třeba automatická aktualizace všech aplikací. Nemusím to nikde hledat. Připojím se na Wifinu a je to, během pár vteřin mám aktualizováno. Jinak playery hrůza, už jsem to psal, jsem zvědav na aktualizace. L820 je celkově lepší než L720, kromě lepší výdrže, designu a foťáku nic 720 lepší nemá, 1GB Ram je dost znát, telefon používáme každý den a práce se vším okolo je daleko rychlejší než s L720, takže za mě určitě L820.
Lannister
Á dva trapnokomentátoři už konečně zase sebrali odvahu a natočili další díl jejich občasníku "skoč mi rychle do řeči, protože můj názor stejně nemá žádnou váhu". Stále slabší a naprosto o ničem. Asi jako když si v hospodě povídají dva nezaměstnaní se základním vzděláním o mezinárodních vztazích...
Slavo Dzuričko
Slavo Dzuričko
No nechcem rýpať, ale boli aj lepšie časti, v každom pripade taku vlnu kritiky aka tu bola v predošlom prispevku si nezaslužite... serial Mobilecast je velmi vydarený, a radšej nech je občasník ako pravidelne každy tyžden a vychvaľovanie do nemoty o veciach ktore velky vyznam nemaju (vid konkurencia) .. chlopi hlavu hore .. po každej burke víde slnko .. verim že mobilecast sa bude jednotlivými dielmi zlepšovať, lebo už teraz ste vyrazne lepši od konkurencie, a ten titulok je vážne podarený:).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze