Samsung Gear 2 a Fit jsou kompatibilní s 20 modely Galaxy

Jihokorejský Samsung letos v únoru představil hned tři nové zástupce tzv. wearables. To jsou zařízení, která nosíme na ruce. V našem případě jde tedy o dvoje chytré hodinky řady Gear a náramek Gear Fit. Nyní oficiálně víme, s jakými modely budou kompatibilní.

Původní Galaxy Gear z loňského roku byly ve svém počátku kompatibilní pouze se třemi telefony Samsung a až časem se podpora rozrostla. Tři letošní novinky – Gear 2, Gear 2 Neo a Gear Fit – jsou na tom o poznání lépe. Dokáží spolupracovat s 20 přístroji značky Samsung. Konkrétně se jedná o 12 telefonů a 8 tabletů.

Samsung Gear 2, Gear 2 Neo a Gear Fit

V případě telefonů jde o Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Active, Galaxy S III, Galaxy Note 3, Galaxy Note 3 Neo, Galaxy Note II, Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 6.3, Galaxy Mega 5.8 a v Koreji údajně také Galaxy S4 LTE-A a Galaxy Round.

Pokud toužíte po spolupráci s tabletem, musíte mít jeden z následujících modelů: Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab 4 8.0, Galaxy Tab 4 7.0, Galaxy TabPRO 12.2, Galaxy TabPRO 10.1, Galaxy TabPRO 8.4, Galaxy NotePRO 12.2 a Galaxy Note 10.1 (2014).

Zdroje: fonearena.com, global.samsungtomorrow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze