mobilecast #120: je budoucnost bez rámečků?

V dnešním světe je už jen málo jistot, na které se můžeme opravdu spolehnout. Dokonce ani smrt, jako etalon jediné jistoty v životě, si nemůže být před Elonem Muskem jistá. Co ale jisté je, že další díl mobilecastu jednou přijde. V tom dnešním se podíváme na údajně bezrámečkové Xiaomi Mi MIX, kontroverzní MacBooky Pro od Apple a další novinky.

mobilecast #120 – je budoucnost bez rámečků?

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Filip
Ahoj,
bude v mobilecastu nějaké krátké info o novém Surface Studio PC?
Petr
Dotykový display a Touchbar je přeci úplně něco jiného, na tom se asi nedá testovat jestli by ho lidi chtěli. Je velký rozdíl matlat si po displayi a přitom si ještě zakrývat obraz a nebo mít nějakou náhradu části klávesnice, kde si nic nezakrývám a mírná upatlanost ničemu nevadí. Osobně mi touchbar nedává smysl, ale nevadil by mi. Dotykový display by mi přímo vadil, pokud by danou činnost nešlo udělat jinak než dotykem.
Petr
S tím spotřebováním dat vs. rychlost zrovna u Youtube nebyl dobrý příklad :) Na Edge mi to dá video max. 480p a na gigabitu mi to dá 2K když budu mít telefon s 2K displayem a přenesených dat bude násobně víc. I když samozřejmě vím, jak to původně bylo myšleno ;)
Petr
Dá se v Android Auto nastavit jako defaultní navigační aplikace Waze?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze