Galaxy Fold o sobě dává vědět a Google Stadia nebude herním Netflixem

mNews
1
Galaxy Fold o sobě dává vědět a Google Stadia nebude herním Netflixem
  • Samsung slibuje uvedení Galaxy Fold ještě v červnu
  • Streamovací služba Google Stadia odhalila další podrobnosti, nestane se tak herním Netflixem
  • Seriál mNews přináší pravidelný výběr toho nejzásadnějšího z uplynulého týdne

Samsung konečně promluvil o Galaxy Foldu a dozvěděli jsme se také, že Google Stadia nakonec nebude Netflixem pro hry. Vítejte u mNews.

Google Stadia nebude herním Netflixem a uvedení Galaxy Fold – mNews

Samsung představí Galaxy Fold ještě v červnu

Dost možná se vrací doba, kdy každý týden uslyšíme nějaké novinky o skládacím Galaxy Foldu. Připomínám, že Samsung odložil jeho vydání kvůli snadné poruchovosti a slíbil úpravy. Nejnovější zpráva počítá s uvedením již v červnu, kdy má také představit, k jakým úpravám výrobce přistoupil. Ještě tento měsíc by přitom měl začít sám prodej, a to v Koreji.

Google Stadia nebude Neflixem pro hry

Google odhalil další plány a podrobnosti pro Stadia, projekt pro streamování her. De facto jde o systém, kdy hry hrajete na televizi, počítači, telefonu, ale nepotřebujete téměř žádný výpočetní výkon, jen rychlý internet. Nutným základem je 10 Mbps, pro Full HD pak dvojnásobek. Nad rámec předplatného si budete muset ještě kupovat samy hry. Za 4 tisíce korun pak bude dostupný základní balíček s Chromecastem, gamepadem a čtvrtletním předplatným. Služba však nyní u nás nebude dostupná.

Xiaomi Mi Band 4 má NFC a větší displej

Xiaomi představilo nový Mi Band 4 pro čínský trh, takže ty další budou brzy následovat. Výrazného zvětšení doznal AMOLED displej a k dispozici má být až 60 barevných náramků. Voděodolnost 5 atmosfér pak aktivnější plavce úplně nepotěší. Verze s NFC má na nabití vydržet až 15 dní, ta bez něj o 5 dní déle. Cena se pohybuje mezi 660 a 900 korunami.

Vodafone představil Smart N10

Vodafone svého času nabízel slušně vybavené základní telefony za dobrou cenu. Smart N10 pořídíte za necelých 2 800 Kč. Za ně dostanete 2 GB RAM, 16GB úložiště, 8Mpx foťák a starší micro USB. Zadní strana vypadá zajímavě, ale zepředu je telefon k smíchu. Na horní, a především pak spodní straně, najdete obří rámečky a k tomu ještě veliký výřez. Jaký má smysl se raději neptejme.

Pokud chce dnes telefon vypadat moderně, musí mít za každou cenu výřez? Vypadá to, že ano. A pak to takhle dopadá. Nicméně, další zprávy a novinky, ale taky recenze a preview telefonů najdete na mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
G
Prosím Vás, nedávajte už ten Vodafone do náhľadu článkov, lebo pohľad naň vo mne vyvoláva vomitačný efekt.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze