Google představil levné Pixely a Fold má další potíže

mNews
Google představil levné Pixely a Fold má další potíže
  • Pixely 3a a 3a XL jsou nové modely střední třídy od Googlu, které sází na perfektní fotoaparát
  • Huawei P Smart láká na vysouvací kameru a bezvýřezový displej
  • Mapy budou podporovat anonymní režim a Galaxy Fold se opět odkládá

Máme za sebou celkem odlehčený týden. Novinky pro nás má ale Google – a to mezi hardwarem, tak i aplikacemi. Dále se podíváme na nový Huawei a nekončící kauzu Galaxy Fold.

Google představil levné Pixely a Fold má další potíže – mNews

Google představil levnější Pixely 3a

Opět se nekoná žádné překvapení, o nových smartphonech od Googlu jsme věděli dlouho ze spekulací a úniků. Konečně však máme vše potvrzené – jmenují se Pixel 3a a 3a XL, jsou postaveny na Snapdragonu 670 a nabídnou 4 GB RAM. Design je tradičně konzervativní, což se mi osobně docela líbí, ale nejdůležitější zprávou zůstává, že focení by mělo nabídnout stejné výsledky jako vlajkové Pixely 3. Cena by pak měla začínat okolo 11 tisíc korun, ale počítejte s přirážkou za dovoz ze zahraničí.

Huawei P Smart Z má vysouvací kameru

Huawei si přichystal opravdu zajímavou novinku střední třídy. P Smart Z má nabídnout 6,6palcový bezrámčekový a bezvýřezový displej a k tomu vysouvací selfie kameru. Kirin 710 a 4 GB RAM pak jistě postačí i na hraní her. Telefon se navíc dostane do Evropy a stát by měl mezi 7 a 8 tisíci. Často píšete, že selfie vůbec nefotíte, tak třeba vás Smart Z okouzlí.

Režim inkognito už i v Mapách a Vyhledávání

Anonymní režim znáte asi z prohlížeče Chrome. Loni se tato funkce začala testovat na YouTube a nyní Google oznámil rozšíření i na Mapy a Vyhledávání. Vaše aktivita se v tomto režimu nebude ukládat do historie, což se může hodit. U prohlížeče je to jasné… tady si důvod najděte sami.

Galaxy Fold nabírá zpoždění a stornuje objednávky

Jsou to dva týdny, co se objevily komplikace s novinářskými kusy prvního skládacího Samsungu. To vedlo k posunutí začátku prodeje a nové datum jsme se právě měli dozvědět. Místo toho přišla zpráva, že se vydání dále odsouvá na neurčito a Samsung bude stornovat předobjednávky. Komu nevadí si na telefon počkat déle, se má Samsungu do konce měsíce ozvat.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze