Detox od telefonů, konec Wunderlistu a další zprávy týdne

mNews
Detox od telefonů, konec Wunderlistu a další zprávy týdne
  • IFA je za námi a na mobilenetu jsem jej pro vás kompletně pokryti, takže se v mNews budeme věnovat novinkám mimo veletrh
  • Huawei oznámil oficiální datum odhalení nové generace hodinek Watch GT a Microsoft chce ukončit Wunderlist
  • mNews přináší výběr toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne

Nové iPhony se budou představovat až dnes večer, takže to ještě nestihneme, ale ukážeme si nové hodinky Huawei nebo smutnou zprávu z Microsoftu. Vítejte u mNews.

Detox od telefonů a konec Wunderlistu – mNews

Souhrn z IFA 2019

V minulém týdnu jsme vás přenesli na veletrh IFA, kde řada výrobců představila zajímavé novinky. Ať už to byly nové Nokie, Sony Xperia 5, Motorola One Zoom nebo třeba LG G8X, již se k tomu nebudeme vracet. Honza, Janny a Vojta byli na místě a připravili pro vás kompletní souhrn. Stejně tak na našem webu najdete přehled všech představených novinek.

Huawei představí Watch GT 2

Huawei oficiálně potvrdil, že 19. září představí novou generaci chytrých hodinek Watch GT. Díky dřívějším únikům však již známe jejich vzhled. Velikou novinkou má být použití nového Kirinu A1, jinak půjde o změny spíše kosmetické. Předchozí verze se nám v redakci celkem líbila, ale za sebe doufám v nějaké hezčí ciferníky.

Detox od telefonů s Light Phone II

Na 10 tisíc podporovatelů pomohlo zafinancovat Light Phone II, který je nyní ve fázi produkce. Nabídne e-inkový displej, slušnou výdrž, malé rozměry a naprosto základní funkcionalitu. Jeho smyslem je odpočinek od běžných telefonů. Těch se nemáte zbavit úplně, jen je někdy prostě nechat doma, ale být stále na příjmu. A mě by schválně zajímalo, jestli někoho z vás tato myšlenka zaujala.

Microsoft ukončí vývoj aplikace Wunderlist

Smutná zpráva na konec, alespoň pro Christiana Rebera, zakladatele Wunderlistu. Ten aplikaci v roce 2015 prodal Micosoftu, který se rozhodl její vývoj ukončit. Nic hrozného se de facto neděje, protože se vše vlastně jen přesouvá do aplikace Microsoft To Do. Reber by nyní rád aplikaci zpět odkoupil a pokračoval v jejím udržování a vývoji. Na nabídku však Microsoft zatím nereagoval.

Jak vidíte, mobilní svět žije i mimo veletrhy, a to jsem zdaleka nezmínil vše.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze