Unikly finální rendery chytrých hodinek Huawei Watch GT 2

2× aktualizováno
Unikly finální rendery chytrých hodinek Huawei Watch GT 2
  • Druhá generace má opět mít kruhový design či vlastní systém
  • Očekává se o něco větší displej a silnější baterie
  • K představení může dojít ještě během září

Aktualizováno 18. 9. 2019

Představení nových chytrých hodinek od firmy Huawei je už pouze otázkou času a jako obvykle se nepodařilo uhlídat jejich finální vzhled, respektive jejich oficiální fotografie, kterými se budou prezentovat. O jejich zveřejnění se jako obvykle postaral @evleaks Potvrzují se tak předchozí spekulace o tenčím rámečku i plošším těle.

Huawei Watch GT 2 Huawei Watch GT 2 Huawei Watch GT 2 Huawei Watch GT 2

Aktualizováno 9. 9. 2019

Společnost Huawei oficiálně potvrdila příchod chytrých hodinek Huawei Watch GT 2 skrze svůj profil na čínské sociální siti Weibo. Krátké video, které potvrzuje dříve předpokládaný termín 19. září, rovněž prozrazuje přítomnost zbrusu nového čipsetu Kirin A1, kterým disponují také bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 3.

Původní informace z 3. 9. 2019

Německý magazín winfuture.de přinesl první informace a především kvalitní tiskové obrázky chystaných hodinek Huawei Watch GT 2. Jak název napovídá, půjde o přímého nástupce loňských Watch GT, které v naší recenzi vcelku obstály. Chyběla nám sice lokalizace do češtiny, avšak tu výrobce letos formou aktualizace přidal.

Huaweu Watch GT 2 Classic

Pakliže očekáváte zásadní změny, možná budete zklamáni. Huawei přistoupil k drobným, avšak vítaným úpravám. Druhá generace má opět nabídnout kruhový AMOLED displej, avšak s menšími rámečky, což by se mělo pozitivně projevit na úhlopříčce samotného displeje. Na těle hodinek se má nacházet mikrofon i malý reproduktor, což naznačuje, že by skrze ně mělo být možné vyřídit i hovor. Možná se také dočkáme varianty s podporou SIM karty, pravděpodobně eSIM. Současně má být celé tělo telefonu tenčí. Přesto Huawei přinese o něco silnější baterii s kapacitou 445 mAh, oproti dřívějším 420 mAh.

Huawei Watch GT 2 Sport

Ve výbavě se objeví proprietární systém, GPS i senzor srdečního tepu. Z dostupných obrázků si lze všimnout, že na výběr budou minimálně dvě varianty. Verze Classic bude mít kožený řemínek, naopak verze Sport umělý. V tuto chvíli není oficiálně oznámeno, kdy dojde k představení, ovšem nabízí se 19. září, kdy by se hodinky mohly objevit po boku řady smartphonů Mate 30.

Diskuze ke článku
Řezňýk
A Android máte? A mohla bych ho vidět?
T
Doufam, ze to zas nebude nejaka tezka krava jako rolexky a bude to mit jen 30g a s tim spojenou dvoudenni vydrz ..... to jsou fakt kokoti, kdy konecne udelaji normalni hodinky .... zrovna dnes (vlastne vcera) jsem cumel v datartu na ty hodinky od samsungu s otocnou lunetou .... jako pekne, cena 8 litru nesmyslna, ale jinak pekne .... bohuzel asi za 10 minut, co jsem se s tim hral jsem neprisel na to, jestli tam jsou dve zcela zasadni veci, co pouzivam na svych timexech .... a sice timer a stopky .... budik tam je, ale stopky nebo dokonce timer jsem nenasel ..... ale jinak dobry, akorat na hovno za silene prachy, to at si strci do rite!
Ondřej
EKG, okysličení krve a NFC platby zase nic?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze