Vše pod jednou střechou. Microsoft představil novou aplikaci Office

5
Vše pod jednou střechou. Microsoft představil novou aplikaci Office
  • Nová aplikace sdružuje Word, Excel i Powerpoint
  • Aplikace bude moci aktivně využívat fotoaparát ve vašem zařízení
  • Potěší i čtečka QR kódů a možnost podepisování PDF souborů

Microsoft se oficiálně pochlubil novou aplikací s jednoduchým názvem Office. Ta má za cíl sjednotit a především usnadnit práci s kancelářskými dokumenty. Doposud se Microsoft chlubil slušnou řádkou různých aplikací. Ty byly zpracovány velmi kvalitně, avšak každá sloužila jen výhradně na jeden typ souborů. Pro tabulky tu byl Excel, pro textové dokumenty Word a tak dále. Nová aplikace Office vše sdruží. Současně zabere jediná aplikace méně místa.

V aplikaci Office tak najdete možnost spravovat dokumenty Word, Excel a PowerPoint. Kromě toho bude aplikace plně spolupracovat s fotoaparátem, což umožní snadné vkládání obrázků a fotografií do vašich dokumentů. Microsoft oznámil také snadné podepisování vašich PDF dokumentů či přítomnost čtečky QR kódů.

Nová aplikace ještě nebyla oficiálně vydána, Microsoft pouze zpřístupnil veřejný náhled, který je pro Android snadno k dispozici skrze tento odkaz, stačí se pouze registrovat a následně dojde ke stažení aplikace z obchodu Play. Pokud máte iPhone, budete muset čekat. I v jeho případě Microsoft sáhl po veřejném náhledu, avšak u iOS je omezen na 10 tisíc uživatelů a tato kvóta byla vyčerpána v podstatě okamžitě.

Diskuze ke článku
Kubajz
Nevim jak je to možné, ale na samsungu Galaxy A50 tu aplikaci Office od Microsoftu už mám od 2.listopadu 2019.
Joe Black
Joe Black
Rozhodně toto dokáži ocenit, protože je lepší vždy zakázat/odinstalovat jednu aplikaci než 3.
Carda
Odvolávám co jsem výše napsal a píšu co si opravdu myslím takže oprava na mobilu s displejem 16:9 se s office nedá pracovat To co jsem před tím napsal jsem napsal protože vám závidím už úžasné mobili s 21:9 :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze