Microsoft chce zrušit Wunderlist. Zakladatel jej hodlá zpětně odkoupit

6
Microsoft chce zrušit Wunderlist. Zakladatel jej hodlá zpětně odkoupit
  • Oblíbený úkolovník Wunderlist se obává o svou budoucí existenci
  • Současný vlastník Microsoft jej hodlá nahradit vlastní aplikací
  • O záchranu se opětovným odkoupením pokouší sám zakladatel

Německý cloudový úkolovník Wunderlist byl spuštěn již v roce 2011 a velmi rychle si získal přízeň mnoha miliónů uživatelů. Toho si po letech všiml i Microsoft, který aplikaci v roce 2015 odkoupil. Tehdy se Wunderlist mohl chlubit přibližně 13 milióny uživatelů.


Po nijak dlouhé době se však ukázalo, že Microsoft si Wunderlist koupil zřejmě jen na přechodné období, během kterého vyvinul a zdokonalil vlastní úkolovou aplikaci Microsoft To-Do. To ostatně už potvrdil, ovšem doposud neoznámil, kdy přechodu a případnému ukončení aplikace Wunderlist dojde. Do celé věci se nyní vložil Christian Reber, samotný zakladatel Wunderlistu. Na svém Twitteru v tuto chvíli vyzývá Microsoft k prodeji Wunderlistu zpět jeho zakladateli. Dle jeho slov se má jednat o zcela seriózní nabídku. Reber se již nechce dále nečině přihlížet tomu, jak je stále široká uživatelská základna Wunderlistu vystavována nejistotě. Microsoft však na jeho nabídku zatím nijak nereagoval.

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Me
Tyjo, jeden z nejlepších nástroju na tudůčka. Snad to prodaj zpátky.
Jirka
Microsoft s ToDo udělal docela pokrok a osobně se mi líbí i synchronizace s apkou na PC... Třeba Google úkoly jsou proti MS ToDo směšný nedodělek... Dokáže někdo říct, v čem je Wunderlist proti ToDo ještě napřed, proč uživatelé z již nevyvíjené aplikace nepřejdou?
Mio
A proč by jako měl MS držet ve vývoji 2 totožné aplikace? To-Do je skvělý nástroj, jednoduchý a přehledný a nativně propojený s MS 365
Malíř
Spíš byste měli zrušit tenhle gay friendly web nebo se přejmenovat na gaynet!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze