8 nejčtenějších článků na mobilenet.cz za celou historii

8 nejčtenějších článků na mobilenet.cz za celou historii
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Mezi nejčtenějšími články v celé historii je dokonce i zástupce z roku 2021
  • Do žebříčku promluvila téměř rok trvající pandemie koronaviru
  • Ukážeme si, že vás hodně zajímají spekulace o chystaných telefonech

Server mobilenet.cz je tu s vámi již pěknou řádku let a je ten pravý čas se také ohlédnout, jaké články byly v naší historii vůbec nejčtenější. Jinými slovy, které články nejvíce zaujaly vás, naše čtenáře. V dnešním článku si proto vybereme přesně 8 článků, které se za několik let těšily největší čtenosti.

Články budeme řadit vzestupně, začneme tedy 8. místem a postupně vystoupáme až na vrchol k historicky nejčtenějšímu článku. Velkým překvapením v žebříčku je, že se do něj probojoval i článek z roku 2021, který je stár jen několik málo týdnů. Obdobného úspěchu dosahují články s tematikou koronaviru, které vás rovněž zajímaly.

8. místo: Neomezené volání pro seniory

Osmým nejčtenějším článkem na mobilenet.cz je zpráva týkající se neomezeného volání pro seniory od Vodafonu. Není náhoda, že jde o loňskou nabídku v probíhající pandemii koronaviru, která byla v průběhu podzimu poměrně vzácným jevem a vás zaujala.

7. místo: Samsung Galaxy S6

Na sedmém místě se nachází Samsung Galaxy S6, tedy již 6 let starý telefon. Ale pokud čekáte recenzi, první dojmy či nějaký zajímavý fototest, jste na omylu. Řada Galaxy S6 vzbudila zájem ještě před tím, než se vůbec oficiálně představila a vysoké čtenosti dosáhl náš pravidelně aktualizovaný článek s uniklými informacemi.

6. místo: Působivý Samsung Galaxy S21 Ultra

Sedmá příčka patří letošní hvězdě, jak jinak nazvat tak rychlý vzestup. Samsung představil svou vlajkovou řadu Galaxy S21 teprve před měsícem. I tak málo však stačilo k tomu, aby vás ve velkém měřítku oslovil náš podrobný fototest věnovaný nejlépe vybavenému modelu Galaxy S21 Ultra se 108megapixelovým fotoaparátem.

5. místo: Originální operátoři

Druhý zářez pro koronavirus v našem žebříčku nejčtenějších článků se týká všech tří českých operátorů. Ti se na přelomu loňského března a dubna rozhodli, že podpoří své zákazníky v tom, aby více času trávili doma a napomáhali omezit šíření viru. Tradiční logo, respektive název operátora na mobilních telefonech, se tak změnil, a to po dlouhé době. Namísto názvu operátora jste si mohli přečíst motivační vzkaz.

4. místo: Prvních 108 megapixelů

Píše se rok 2019 a v mobilních telefonech se vůbec poprvé objevuje fotoaparát s rozlišením 108 megapixelů. Šlo o Xiaomi Mi Note 10 a náš fototest jste si ve velké míře rozhodně nenechali ujít.

3. místo: Apple iPhone 6

Také Apple má svého zástupce v našem dlouhodobém žebříčku. A po vzoru Samsungu hovoříme o prvních spekulacích týkajících se iPhonu 6 z roku 2014. Velký zájem není náhodou, právě iPhone 6 totiž přinesl změnu vzhledu, ze kterého Apple vlastně těží dodnes.

2. místo: Rozzáření noci

Dnešní optikou již není fotografování v noci ničím vyloženě výjimečným. Zejména lepší telefony mají pokročilé noční režimy. Před 3 lety jsme však společně s vámi žasli, jaké snímky dokáže v noci pořídit tehdy nový Huawei P20 Pro. Zavzpomínejte na jeho výkony.

1. místo: Rozbité displeje

Žebříček nejčtenějších článků s pohodlným náskokem okupuje naše reportáž týkající se opravování rozbitých či jinak poškozených displejů bez nutnosti je zcela měnit. Inu, je zřejmé, že jsme všichni pouze lidé a čas od času snad každému telefon z ruky nechtěně vyklouzl.