Samsung Galaxy S6 na nových snímcích (23× aktualizováno)

Máme tady další důkaz, že Galax S6 Edge existuje a že to bude skutečně supervýkonný přístroj. Při použití benchmarku AnTuTu totiž zbořil všechny rekordy a navíc ukázal informace o své hardwarové výbavě, které potvrzují předchozí spekulace na toto téma. Objevují se navíc spekulace o dlouhé výdrži a bezdrátovém nabíjení. Klasický Galaxy S6 pak nabídne například velmi tenkou tloušťku. Daní však bude nasazení slabší baterie.

Aktualizováno 28. 2. 2015

Na YouTube kanálu Unbox Therapy máme možnost vidět další dva snímky nového Samsungu Galaxy S6 a S6 Edge. Vidět je můžete v přiloženém videu, kde jsou zmíněné také některé specifikace. Například obě strany telefonu jsou skleněné a tvrzené sklem Gorilla Glass 4, telefony disponují bezdrátovým nabíjením a mají kovové rámečky.

Aktualizováno 27. 2. 2015

Na internet se dostaly další snímky chystaného Samsungu Galaxy S6 Edge. Jestli je na telefonu něco, co bychom již nyní změnili, tak jsou to všechny vystupující prvky. Konkrétně se jedná o fotoaparát, snímač srdečního tepu a také hardwarové tlačítko pod displejem. Nesuďme ale dne před večerem a třeba nebudou tyto prvky v praxi tak rušivé.

Samsung Galaxy S6 Edge na oficiálních snímcích

Aktualizováno 27. 2. 2015

Samsungu se nedaří udržet své novinky pod pokličkou. Problémy mu dělají především partneři. Americkému operátorovi Sprint totiž unikl reklamní banner, který láká na předobjednání modelů Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Výbavu sice neprozrazuje, ale za to na něm nechybí obrázky obou novinek.

Samsung Galaxy S6

Aktualizováno 26. 2. 2015

Stejný uživatel, který včera zveřejnil fotografie demo verze Samsungu Galaxy S6, během dneška uvolnil také fotografie druhého telefonu, který by měl být představen. Jde o Galaxy S6 Edge a na obrázcích je vlevo. Jak se očekávalo, má displej zahnutý na obou stranách, ale jinak je velmi podobný Galaxy S6, a to nejen kvůli barvě. O specifikacích zatím nic nevíme, takže se můžeme pouze dívat na obrázky.

Nové snímky Galaxy S6 Edge a Galaxy S6

Aktualizováno 25. 2. 2015

Představení Samsungu Galaxy S6 je již za rohem a na internet se nyní dostaly pravděpodobně první fotografie této vlajkové lodi. Uživatel serveru XDA, který chtěl zůstat anonymní, má k dispozici nejspíše demo verzi přístroje a uveřejnil fotografie jednotky, která není určena k prodeji. Telefon má zepředu zaoblený design, kovový rámeček a klasické hardwarové tlačítko pod displejem. Záda jsou údajně skleněná, což by napovídalo k podpoře bezdrátového nabíjení, o kterém se v minulosti spekulovalo. Uživatel slíbil, že pokud si na něj Samsung nevyšlápne, tak nahraje ještě nějaké fotky.

Snímek testovací verze telefonu

Doplněno: Ani ne půl hodiny po uveřejnění prvních fotografií máme k dispozici další živé snímky, na kterých si Galaxy S6 můžete prohlédnout.

Další snímky demo verze Samsungu Galaxy S6

Aktualizováno 20. 2. 2015

Twitter účet SamsungMobile dnes vydal další videopozvánku na konferenci MWC 2015 s hashtagem #TheNextGalaxy. Video je velmi krátké, ale lze si na něm všimnout sloganu „Jsem vyrobený z věcí, které vidím kolem sebe. To ony vytvářejí, kdo jsem. Já jsem další Galaxy.“ Celkově video naznačuje přítomnost zajímavých materiálů, jako je sklo nebo kov.

Po videu byl také zveřejněný tento snímek, který nejspíše ukazuje Galaxy S6 z profilu.

Dnes bylo také zveřejněno koncepční video od dvou umělců, kteří vytvořili 3D model toho, jak by mohl vypadat Samsung Galaxy S6 a S6 Edge. Jak můžete sami posoudit, ty se velmi povedly a asi nebudou mít daleko od pravdy.

Aktualizováno 19. 2. 2015

Stále se snižující tloušťka telefonů přináší nepříjemnou skutečnost týkající se baterie. Objevily se totiž fotografie výrobního procesu baterií určených právě pro budoucí Samsung Galaxy S6. Pohled na detail baterie totiž prozrazuje kapacitu baterie 2 600 mAh, což je o 200 mAh méně, než kolik nabízí současný Galaxy S5. Jistou kompenzací by měl být modernější a úspornější procesor, stejně tak nový Android 5.0 Lollipop. Bohužel se ale zřejmě lepší výdrže u nové vlajkové lodi jihokorejského výrobce nedočkáme.

Aktualizováno 18. 2. 2015

Výrobce krytů OBLIQ se pochlubil internetu s novými informacemi, které se týkají tloušťky chystaného Samsungu Galaxy S6. Novinka má mít v pase pouhých 6,9 milimetrů a půjde tak o opravdu tenkou vlajkovou loď. S ochranným krytem bude mít telefon tloušťku 9,5 milimetrů. Samotný kryt si můžete také prohlédnout a celkové rozměry telefonu budou činit 143,3 × 70,8 × 6,9 milimetrů a tělo bude disponovat IP67 certifikací. TouchWiz má být značně odlehčený a zjednodušený, takže v oblasti nadstavby se také blýská na lepší časy. Galaxy S6 tedy zatím vypadá stále lépe a jsme velmi zvědaví na výsledný produkt.

Chystaný kryt od výrobce OBLIQ

Aktualizováno 18. 2. 2015

Samsung se rozhodl, že spekulace okolo své připravované vlajkové lodi bude „přiživovat“ stále častěji a častěji, v dnešní aktualizaci si tak ukážeme hlavolamy, ve kterých Samsung svoji novinku přibližuje. Jeden z nich naznačuje rychlé nabíjení a dlouhou životnost baterie, pravděpodobná je i podpora bezdrátového nabíjení, o kterém jsme informovali v předchozí aktualizaci.

Nové hlavolamy od Samsungu

Podíváme se také na rendery, které unikly v minulých dnech a které jsou založeny na dostupných informacích o připravovaném Samsungu Galaxy S6. Mezi obrázky nalezneme i srovnání s některými dalšími smartphony tak, aby vynikla velikost připravovaného Samsungu.

Samsung Galaxy S6 na renderových snímcích

Aktualizováno 12. 2. 2015

Podle posledních informací dostane nová vlajková loď od Samsungu zajímavost v podobě bezdrátového nabíjení. Rozhodně nejde o první telefon s touto technologií, jelikož již Nexus 4 z roku 2012 jí disponuje. Na jednu stranu by šlo o velmi zajímavou funkci, ale přítomnost bezdrátového nabíjení také znamená, že konstrukce telefonu nebude celokovová, jelikož by nabíjecí magnety nemohly přes kovová záda pracovat spolehlivě. Nabízí se tak možnost skleněných nebo plastových zad.

Aktualizováno 11. 2. 2015

Samsung se očividně nebojí posouvat hranice a na nových telefonech řady Galaxy, tedy konkrétně na modelech Galaxy S6 a Galaxy S Edge, se má objevit nový snímač s rozlišením 20 megapixelů. To potvrzuje jeden ze zdrojů serveru Sammobile, který tvrdí, že má ve svých rukou prototyp tohoto telefonu. Nový snímač si vyrábí sám Samsung a disponuje také optickou stabilizací. Přední fotoaparát pak má rozlišení 5 megapixelů. Vylepšena byla údajně i aplikace Galerie, která je nyní intuitivnější a rychlejší. Je ale možné, že se kvůli náročnosti na výrobu tento nový 20Mpx snímač nedostane do finální verze telefonu Galaxy S6. Samsung by nemusel stíhat vyrábět fotomoduly dostatečně rychle a je tu také možnost, že ho dostane pouze model S Edge, který se určitě nebude prodávat tak dobře jako standardní model.

Aktualizováno 10. 2. 2015

Konkrétní hodnota, jaké bylo v benchmarku dosaženo, je 60 978 bodů. Při pohledu na dílčí části testu je vidět nejznatelnější nárůst ve výkonu grafické jednotky, zřejmě proto, aby se zajistilo plynulé vykreslování tak velkého počtu pixelů.

Výsledky benchmarků pod krycím názvem.

Hardwarové specifikace totiž i zde odpovídají předchozím únikům: Exynos 7420 (osmijádrový, 14 nm) a ARM Mali-T760 coby grafická jednotka. To vše pod displejem 5,1 palce s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů. 3 GB RAM, 32 GB vnitřní paměti a 20 megapixelový fotoaparát – to jsou už dávno známé aspekty výbavy.

Aktualizováno 9. 2. 2015

Finská a švédská Samsung stránka odhalila něco, co asi odhalit nechtěla. Na těchto dvou stránkách se totiž na chvíli objevily informace o modelech SM-920X a SM-925F. Údajně má jít o telefony Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Žádné další informace se ale neobjevily, takže nemáme k dispozici ani fotografie. Stále se tedy počítá se specifikacemi, které najdete níže a možná se tedy i dočkáme Galaxy S6 Edge s displejem zahnutým na obou stranách.

Aktualizováno 6. 2. 2015

Další den, další únik. Připravovaný Samsung Galaxy S6 se ukazuje na dalších snímcích, mimo něj se můžeme podívat i na variantu Edge se zahnutým displejem. Není jisté, jestli fotky ukazují finální vzhled, téměř s jistotou však můžeme říci, že rozměry a křivky smartphonu jsou již dané, stejně jako rozmístění prvků na těle telefonu (například vystouplá čočka fotoaparátu a LED dioda po pravé straně, stejně jako senzor tepové frekvence). Rozměry by se měly zastavit na hodnotě 143 × 70,8 × 6,91 milimetrů. Kovový rám obepínající celé boky telefonu je opět téměř jistý.

Samsung Galaxy S6

Pokud jde o technické specifikace, očekáváme 5" nebo 5,1" QHD Super AMOLED displej (2 560 × 1 440 pixelů), 20Mpx zadní fotoaparát s OIS, přední selfie kameru s rozlišením 5Mpx a 3 GB paměti RAM. Výkon by měl mít na starost osmijádorvý procesor Samsung Exynos 7420.

Galaxy Edge

Aktualizováno 5. 2. 2015

V poněkud nevábném prostředí se tak můžeme seznámit se skeletem přístroje. Ten první zveřejnil francouzský server s tím, že se jedná o snímky čínského dělníka, který součástku propašoval v práci na záchod.

Překvapení se nekoná, všechno je tam, kde to čekáte.

Je tak jasné, že nás čeká standardní rozložení ovládacích prvků: na zádi fotoaparát, blesk, snímač tepu, reproduktory a jack zespod, microSD slot na jedné straně a pro SIM na druhé.

Aktualizováno 4. 2. 2015

Samsung podle korejských médií připravuje svého vlastního konkurenta služby Apple Pay, která je nyní nejrozšířenějším způsobem placení telefonem v USA. Samsung údajně blízko spolupracuje s VISA, což je velmi silný spoluhráč na poli mobilních plateb, na integraci vlastního platebního systému do plánované novinky Galaxy S6. Platby budou založeny na technologii LoopPay, která má fungovat až na 90 procentech platebních terminálů. Stejná technologie se má dostat i na telefony jako Galaxy Note 4 nebo Galaxy S5, a to díky speciálním krytům. Oficiálně sice nic potvrzeno nebylo, ale zdá se, že se Samsung bude snažit nahradit i naše peněženky. Uvidíme, jestli se mu to povede a jestli se něco takového vůbec chystá.

Aktualizováno 2. 2. 2015

Asi nemá cenu hádat se o tom, zda budou nové Samsung Galaxy produkty zajímavé, či ne. Jestli něčím totiž zaujmou, tak to bude určitě design. Samsung odeslal pozvánky na svojí prezentaci na MWC 2015, která se uskuteční 1. března. Na pozvánce lze zpozorovat zakřivenou linku, která by mohla naznačit směr, jakým se bude design ubírat. Zakřivené displeje se zdají být v kurzu a nový Samsung Galaxy S6 by se tohoto raritního prvku mohl dočkat. Každopádně na sebe Samsung strhuje hodně pozornosti a čekají se od něj velké věci. To, jaké produkty na MWC nakonec uvidíme, zjistíme až na prezentaci.

Samsung
Pozvánka na MWC 2015 od Samsungu

Samsung si navíc nechal patentovat konstrukci s displejem zahnutým na obou stranách, což by mohlo být předzvěstí toho, čím budou novinky na MWC 2015 disponovat. Součástí tohoto patentu je také vysouvací část konstrukce, jejíž účel zatím není známý.

Snímky nového Samsung patentu

Aktualizováno 29. 1. 2015

Uvedení Samsungu Galaxy S6 se blíží a s ním se také objevují další a další informace o designu a výbavě. Poslední neoficiální fotografie ukazuje chystanou novinku nejenom v barevných krytech, ale také celkový vzhled telefonu. Údajně se však jedná o starší prototyp a telefon by nyní mohl vypadat jinak. Na snímcích má Galaxy S6 kovový rámeček a vystouplý modul fotoaparátu. Celkově vypadá telefon velmi „čistě“ bez mnoha rušivých prvků. Na modelu s bílým zadním krytem lze vidět vykrojenou část, která naznačuje možnost zadní kryt odejmout a pravděpodobně i vyměnit baterii.

Neoficiální snímky Samsungu Galaxy S6

Aktualizováno 22. 1. 2015

Pojďme se nejdříve podívat na ty nejdůležitější parametry:

  • osmijádrový, 64bitový, procesor Exynos s 14nm výrobní technologií
  • 5,1palcový Quad HD Super Amoled displej, 577 ppi, Gorilla Glass 4
  • 32, 64 nebo 128 GB vnitřní paměti
  • baterie s kapacitou 2 550 mAh
  • 20Mpx fotoaparát s optickou stabilizací, 5Mpx přední fotoaparát
  • LTE Cat 6
Samsung Galaxy S6

Parametry vypadají opravdu zajímavě, ale co to znamená v praxi? Co se procesoru týče, dříve se mluvilo o nasazení Snapdragonu 810, ale alespoň pro první várku přístrojů se použije Exynos. Podle dříve uniklých benchmarků to bude znamenat asi 50% nárůst výkonu oproti stávající Galaxy S5.

Displej žádné velké překvapení nechystá, stejné parametry má už Samsung Galaxy S5 LTE-A, který se prodává pouze v Koreji. Podle zahraničních recenzentů je to jeden z nejlepších displejů, které kdy vůbec viděli. Novinka S6 by pak měla přidávat ještě další dva módy: super jasný pro použití venku a také naopak tlumený pro používání ve tmě.

Displej by měl být shodný s tím z modelu S5 LTE-A. Zde jsou některé jeho parametry.

Zklamáním může být pro někoho kapacita baterie. Zdá se, že Samsung posunul kompromis spíše směrem k vzhledu, a tak už nezbylo místo pro akumulátor s větší kapacitou. Je však také možné, že všechny v telefonu použité technologie, budou natolik úsporné, že telefon vydrží na nabití dostatečně dlouho. Zatím nepotvrzenou spekulací je podpora bezdrátového nabíjení vestavěného přímo do přístroje. Pouhých deset minut nabíjení by pak mělo stačit na 4 hodiny provozu. Také se mluví o jakési blíže neurčené technologii pro rychlé připojení nabíječky.

Společně s přístrojem bude představena také služba Samsung Pay. Ta by údajně měla fungovat s 90 % terminálů, které používají bezkontaktní technologii anebo i magnetické proužky. Na přesné podmínky a kde bude něco takového dostupného, si však ještě musíme počkat.

Jak jsme již informovali dříve, Samsung Galaxy S6 bude namísto plastů používat kov a sklo. To potvrzuje i nový únik, avšak ani ten nerozptyluje obavy, že nová vlajková loď Samsungu nebude odolná proti vodě a prachu.

Aktualizováno 21. 1. 2015

Dnes na světlo světa unikly dvě vcelku zásadní informace ohledně Samsungu Galaxy S6. První koncové zákazníky patrně zkalme, neboť tvrdí, že Galaxy S6, a ani Galaxy S6 Edge, nebude voděodolný. Sluší se připomenout, že současný model Galaxy S5 je odolný proti vodě i prachu. Spekuluje se, že za absenci zvýšené odolnosti budou moci použité materiály, mezi které patří kov a sklo, avšak například Sony nemá u svých skleněných Xperií s voděodolností problém.

Samsung logo

Druhá novinka se týká hardwaru, konkrétně samotného procesoru. Samsung zřejmě do Galaxy S6 nenasadí nejmodernější Snapdragon 810, který se jinak dle současných informací u konkurenčních modelů objeví. Důvodem má být problém s přehříváním telefonu během probíhajících testů. Jihokorejský výrobce tak patrně sáhne po vlastním procesoru řady Exynos, který již samozřejmě bude podporovat LTE.

Aktualizováno 19. 1. 2015

Představení nové vlajkové lodi Samsungu se blíží a s tím i všemožné zákulisní informace a úniky z různých továren. Poslední takový report přichází z korejského zdroje, který hovoří nikoliv o kovových zádech, ale po vzoru vlajkových lodích Sony (například Xperia Z3 a Z2) nebo například také postaršího Nexusu 4, má dostat záda skleněná. Účelem je údajně snaha odlišit řadu Galaxy S od řady Galaxy A, která má do kovu zahalen nejen rám, ale také celý zadní kryt. K dispozici však nejsou fotografie, ani žádné oficiální materiály. To, jak bude telefon ve skutečnosti vypadat, se pravděpodobně dozvíme až na veletrhu MWC 2015.

Aktualizováno 4. 1. 2015

Nová vlajková loď Samsungu, patrně Galaxy S6, bude mít hodnotnější materiály než jeho předchůdci. O tom jsme vás informovali již v minulé aktualizaci. Nyní unikla další fotografie, na které má být zachycena zadní část připravovaného modelu. Můžeme vidět, že je celá kovová a minimálně rám telefonu tedy bude do našich rukou příjemně chladit.

Aktualizováno 22. 12. 2014

Ačkoliv se poslední fotografie ukázaly jako falešné, nic to nemění na tom, že Samsung bezpochyby pracuje na nové vlajkové lodi, která patrně ponese název Galaxy S6. Nyní se objevily tři fotografie z výroby, na nichž je zachycena hliníková konstrukce a spekuluje se, že by mohla patřit právě budoucímu modelu Galaxy S6. Nový top model by měl přinést nejen inovovaný vzhled, ale také nasazení hodnotnějších materiálů, což by hliníkový rám splňoval. Potvrzeno však v tuto chvíli nic není.

Aktualizováno 13. 12. 2014

Nakonec se bohužel potvrdilo, že fotografie, která měla zobrazovat Samsung Galaxy S6, byla podvrh. Jednalo se pouze o montáž a naděje na tenounký rámeček musí být odloženy. Tedy alespoň prozatím, jelikož takovýchto snímků se bude objevovat více a více a je jen otázkou času, než se ukáže ten reálný.

Aktualizováno 12. 12. 2014

Po delší době začala na internetu kolovat nová fotografie údajného Samsungu Galaxy S6. Tomu napovídá hlavně logo Samsungu a také samotný design a rozměry předního displeje. Ten by měl mít úhlopříčku 5,2 palců, QHD rozlišení a hlavně téměř žádné rámečky a plošné rozměry by se tak měly i oproti Galaxy S5 s menším displejem zmenšit. Pokud se ale o Galaxy S6 opravdu jedná, jde jistě o prototyp a design se ve finále může lišit. Parametrově se stále mluví o stejném hardwaru, který je zmíněný níže.

Snímek Galaxy S6

Aktualizováno 7. 11. 2014

Letošní vlajková loď byla představena více než před osmi měsíci, a je tak čas na spekulace o nástupci, kterým bude Galaxy S6. Právě tento model se s největší pravděpodobností skrývá pod kódovým označením Project Zero. No a na co se můžeme u novinky těšit?

Změny se udají na všech frontách. Displej ještě nemá stanovenou úhlopříčku, měl by však nabídnout jemné QHD rozlišení, tedy 2 560 × 1 440 pixelů, což je stejně, jako u modelu Galaxy Note 4. K vylepšení dojde také pod kapotou a měli bychom se dočkat nasazení nového Exynosu 7420, osmijádrového procesoru s 64bitovou architekturou. Procesor bude fungovat na principu technologie big.LITTLE, tedy čtyři jádra Cortex-A53 a čtyři Cortex-A57. Jak je však u Samsungu zvykem, bude k dispozici také varianta s procesorem od Qualcommu, konkrétně se spekuluje o Snapdragonu 810, taktéž s 64bitovou architekturou. Ohledně operační paměti RAM, tak se očekávají rovné 3 GB. Změny se odehrají i v oblasti vnitřní paměti, kdy hodlá Samsung upustit od 16GB varianty a naopak přidat variantu s 64GB a 128GB úložištěm, tedy obdobný krok, který učinil Apple se svými iPhony.

Současná vlajková loď Samsung Galaxy S5

Také fotoaparát by se měl dočkat vylepšení. Zatím se prý rozhoduje o konkrétním senzoru, a sice mezi 16Mpx modelem IMX240 použitým v Galaxy Note 4, nebo zcela novým 20Mpx snímačem. Je však více pravděpodobné, že výrobce sáhne po 16 Mpx a pohraje si se softwarovým zpracováním snímků či přidá optickou stabilizaci obrazu. Přední kamerka by potom měla nabídnout vyšší rozlišení, a to 5 Mpx.

I když jsou tyto informace zatím nepotvrzené, jeví se v celku pravděpodobně, když uvážíme, že se jedná o nástupce vlajkového modelu. Zatím nepadly žádné zmínky o nějaké nové funkci, jako přinesla Galaxy S5 v podobě čtečky otisků prstů a senzoru srdečního tepu. Vypadá to tedy, že se bude jednat jen o další model s inovovaným hardwarem a vyšší cenovkou. Možná nás však Samsung překvapí a z Projectu Zero se vyklube vzhledově velmi povedený kousek, po kterém budou všichni lačnit.

Původní informace z 4. 11. 2014

Práci od nuly prozrazuje i údajný krycí název chystaného modelu, který zní Project Zero. Doposud Samsung chystané telefony označoval jen jedním písmenem. Například z Projektu K se vyklubal model Galaxy S5, z Projektu T pak Note 4. Podle zdrojů serveru Sammobile je Samsung v počátečních fázích vývoje. Rozhodnutí o radikálním řezu ve velmi oblíbené řadě mohl uspíšit konkurenční souboj, neboť Samsung již přestal růst a naopak prodává sice více telefonů, ale již na nich tolik nevydělává.

Samsung Galaxy S6

Nové modely řady Galaxy S se povětšinou představují v březnu a nejinak by tomu mělo být v případě Projectu Zero, ze kterého by se mohl vyklubat Galaxy S6. Výroba by se dle spekulací měla rozběhnout již v lednu 2015. To je však s ohledem na předpokládané představení poměrně brzy. V prvé řadě může jít o chybný odhad data, ale mezi další scénáře lze zařadit možnost dřívějšího představení. Ve hře je také možnost, že pod Projectem Zero se neskrývá Galaxy S6, ale až další model Galaxy S7, na který si Samsung vyčlenil opravdu hodně času.

Zdroje: cnet.co, webtrek.it, bloomberg.com, sammobile.com, toptienmobiel.nl, pocketnow.com, nowhereelse.fr, gsmarena.com

Diskuze ke článku
DeX
nerozumim tomu proc porad vsechny spolecnosti souperi ve velikosti displeje. Jestli udelat 5.5", 6" tak za 2 roky budem tahat na zadech 40" televize kdo to ma drzet v rukach??? a dalsi vec je rozliseni jestli 2K nebo 4K nebo 50K stejne lidske oko neoceni jemnost 4K na tak malem displeji. Porad se vyvyji vykonejsi procesory ale vykon je cim dal nizssi kvuli rozliseni. kdyz staci na smart TV full hd tak musi stacit i na mobilech. Radeji se zamerte na kapacitu baterie at mobil za 20 000 vydrzi treba 4 dny a ne 4 hodiny pri beznem pouzivani. Hlavni je nevidet na 2K displeji kosticky ale ze mobil nevydrzi ane pracovni dobu to nikomu nevadi
tom
Jesli Samsungu spíš nedošli písmenka, než něco převratného :)
Honza
Názorný příklad, jak zdravá je konkurence. Kovový rámeček a hodnotnější plasty jsou skoro jistota, a tak doufám, že TouchWiz čeká velká proměna.
home button
Snad zmizí i nesmyslné hardwarové home tlačítko...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze