Vyhrajte Samsung Galaxy Z Flip a sluchátka Buds Live v naší soutěži!

Výročí mobilenet.cz
Vyhrajte Samsung Galaxy Z Flip a sluchátka Buds Live v naší soutěži!
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • V první soutěži u příležitosti výročí hrajeme o balíček od Samsungu
  • Výherce získá skládací Galaxy Z Flip a bezdrátové „fazolky“ Buds Live
  • Soutěž bude trvat 8 dnů a následně vám představíme soutěž novou

Je to tu, jak jsme slíbili, první velká soutěž u příležitosti výročí mobilenet.cz. Slavíme, 888 týdnů a tak budeme následujících 8 týdnů soutěžit o hodnotné ceny.

mobilenet.cz slaví - vyhrajte Samsung Galaxy Z Flip a Buds Live

První soutěž bude opravdu zajímavá, vyhrát totiž můžete jedinečný skládací Samsung Galaxy Z Flip a k tomu jako bonus sluchátka Galaxy Buds Live. Oba produkty jsme pro vás otestovali, a tak víme, že hrajete o opravdu špičkové kousky.

Nebojte, nebudeme vás mučit náročnými otázkami, ale přesto. Chceme si ověřit, že mobilenet.cz sledujete, a proto bude jedna otázka z historie mobilenet.cz, druhá poté bude navázána přímo na daný produkt, o který soutěžíme.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky, doplnit své kontaktní údaje a pak už jen čekat. Soutěž bude trvat 8 dnů, dnešní první od 21. 2. 2021 20:00 do 28. 2 2021 19:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme. Abyste nepřišli o žádnou novinku ve spojení s naším soutěžním maratonem, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, primárně Instagram, kde si nás přidejte. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Odpovědi na otázky, které se váží k historii serveru mobilenet.cz, hledejte v článcích, které jsme pro vás připravili v minulých dnech. Pokud si je chcete zobrazit v kompletní podobě, využijete banner na konci stránky, kde je naleznete všechny pohromadě.

Soutěžní formulář


Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!