Žiletka od Motoroly a cihla Samsung

mNews
Žiletka od Motoroly a cihla Samsung
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Objevují se informace o nové verzi Motoroly Razr, mohla by napravit chyby předchůdce
  • Realme nabízí 90Hz displej pod deset tisíc korun, Samsung zase telefon pro vojáky
  • mNews přináší výběr toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne

Dnešní díl pokryje všechna cenová spektra a na závěr se podíváme dokonce i na bojiště. Tak si nasaďte helmy, mNews právě začíná.

Žiletka od Motoroly a cihla Samsung – mNews

Nová Motorola Razr se blíží

Motorola Razr nás uhranula nostalgií, ohebným displejem i designem. Brzy se však ukázalo, že kompromisů je příliš mnoho, jde tak nanejvýše o zajímavou ukázku technologie. Na internet se však dostávají informace, že je druhá generace v přípravě a mohla by řadu chyb předchůdce napravit. Jednak nebude chybět podpora 5G, ale ani 8 GB RAM a 256GB úložiště. Potěší 48Mpx snímač od Samsungu, na druhou stranu třeba baterie se posílí jen nepatrně na 2 845 mAh. K představení telefonu by mohlo dojít v druhé půlce roku.

Realme 6 Pro s 90 Hz za 10 tisíc

Řada Realme 6 se rozroste o model Pro, který může zaujmout slušnou výbavou. Snapdragon 720G, 8 GB RAM a 128GB úložiště nabízí jistotu pohodlného používání. Na cenu 10 tisíc však telefon zaujme 90Hz displejem s úhlopříčkou 6,6 palce. Hned se nabízí zmínit o trochu výhodnější Redmi Note 9 Pro, ale pokud jdete po displeji, dejte Realme šanci.

Sony Xperia 1 II se blíží do obchodů

Novou vlajkovou loď od Sony s nadějí vyhlížíme už nějakou dobu, její vydání je plánováno na 15. června a již nyní si ji můžete předobjednat za astronomických 33 tisíc korun. Cenu chce Sony kompenzovat špičkovým fotoaparátem, na což ostatně láká i v novém spotu. Osobně se těším na pokročilou práci s ostřením a nemůžu se dočkat, až to vyzkoušíme v praxi.

Samsung představil Galaxy S20 pro vojáky

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, tak se jmenuje nová úprava vlajkové lodi od Samsungu. Telefon bude dodáván s opravdu odolným krytem a několika úpravami. Displej například půjde používat v armádních rukavicích, čitelný bude i s nasazeným nočním viděním a nechybí ani stealth mode, což je tak trochu převlečený letecký režim. Do běžného prodeje se však spíše nedostane. Ostatně, kdo by tohle chtěl nosit v kapse, je blázen.

Pokud chcete zůstat v obraze a vědět vše podstatné ze světa telefonů, nezapomeňte číst mobilenet.cz. Třeba pak nedopadnete jako blázen s cihlou v kapse.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze