Motorola Razr 5G se představí za 2 dny. Dojde i na zlatou verzi

8× aktualizováno
Motorola Razr 5G se představí za 2 dny. Dojde i na zlatou verzi
Fotografie: Evan Blass
  • Hlavní fotoaparát bude mít 48 megapixelů
  • Dojde k přesunu odemykacího tlačítka
  • Premiéra proběhne 9. září

Aktualizováno 7. 9. 2020

Do představení druhé generace Motoroly Razr zbývají pouhé dva dny. Díky Evanu Blassovi nyní víme, že i novinka bude existovat v elegantní zlaté variantě, prohlédněte si ji na fotografiích níže.

Motorola Razr 5G ve zlaté variantě

Aktualizováno 28. 8. 2020

Evan Blass zveřejnil další dva obrázky, na kterých můžeme vidět chystanou druhou generaci Motoroly Razr, a to včetně popisku hlavních částí na těle telefonu. Potvrzuje stěhování čtečky na zadní stranu i 48megapixelový fotoaparát a 20megapixelový čelní snímač. Trošku paradoxně se odemykací tlačítko přesune na levý bok, ale zřejmě nebude až tak často zapotřebí.

Aktualizováno 26. 8. 2020

Evan Blass zveřejnil krátkou animaci, díky které se můžeme podívat na chystanou Motorolu Razr 2020 ze všech stran. Můžeme vidět opět véčkový telefon a chybějící čtečku otisků prstů v bradě pod displejem. Ta se dle všeho přesune na zadní stranu.

Motorola Razr 2020

Aktualizováno 18. 8. 2020

Server rootmygalaxy.com přinesl informace ohledně baterie a nabíjení uniklé skrze certifikaci. Chystaná Motorola Razr 2020 dostane do vínku nepatrně silnější baterii s kapacitou 2 633 mAh, současný model má pouze 2 500 mAh. Dojde také k decentnímu zrychlení nabíjení, kdy výkon vzroste z 15 W na 18 W.

Aktualizováno 13. 8. 2020

Druhá generace ohebné Motoroly RAZR se nezadržitelně blíží. Vybraným redakcím již společnost dokonce poslala pozvánku s důležitým datem. Dle droid-life.com bychom se měli dočkat již 9. září 2020, tedy za necelý měsíc. Na animaci sice není kromě data řečeno nic konkrétního, avšak animace naznačuje, že uvidíme skládací telefon.

Motorola Razr 2

Aktualizováno 3. 8. 2020

Další generace Motoroly Razr se začíná odhalovat. Zůstává sice otázkou, zda se bude jmenovat Razr 2, nebo Razr 5G, avšak nic to nemění na třech fotografiích, které se objevily na weibo.com. Původní zdroj byl sice již odstraněn, avšak fotografie zachytil sparrownews.com. Spatřit můžeme opět telefon véčkové konstrukce s ikonickou bradou. Právě na ní je však patrný zásadní rozdíl. Chybí čtečka otisků prstů, která se přesune buď do displeje, nebo na bok. Oproti nedávné fotografii je tentokrát hlavní fotoaparát pouze jeden. Zásadní novinkou tak bude výkonnější procesor Snapdragon 765G a podpora sítí 5G.

Aktualizováno 2. 7. 2020

Evan Blass zveřejnil informace o možné další generaci Motoroly Razr. Údajně nebude ve výbavě chybět podpora sítí 5G a velkorysá 256GB paměť. Současně bude telefon podporovat nano SIM kartu a také eSIM. Hlavní fotoaparát má mít 48megapixelové rozlišení a dle všeho již nebude osamocen. Funkce či rozlišení druhého hlavního fotoaparátu však neznáme. Naopak čelní kamerka pro selfies bude mít 20 megapixelů.


Aktualizováno 4. 6. 2020

Nové informace o druhé generaci ohebného Razru naznačují, že dojde ke zvětšení obou displejů. Podle generálního ředitele Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Younga, bude mít Razr 2 6,7palcový hlavní displej, což představuje 0,5palcový nárůst. Větší má být dle jeho slov i venkovní displej, ovšem nevíme, o kolik přesně. S ohledem na současný Razr, který má venkovní 2,7" panel, by se úhlopříčka mohla přehoupnout i přes 3 palce.

Aktualizováno 26. 5. 2020

Skrze xda-developers.com prosákly informace týkající se možné výbavy druhé generace ohebné Motoroly Razr. S ohledem na fakt, že nebude chybět podpora 5G, je nasnadě, že bude nasazen Snapdragon 765G. Operační paměť bude nabízet 8 GB a pro vaše data by mohla být připravena 256GB paměť. Mírně posílí baterie, a to na 2 845 mAh. Vylepšení se dotkne také fotoaparátu, zadní snímač má být typu Samsung GMOC ISOCELL Bright GM1 s 48megapixelovým rozlišením. Čelní kamerka poskytne 20megapixelové rozlišení.

Původní informace z 21. 5. 2020

Ikonická Motorola Razr, která je na našem trhu k dostání exkluzivně u mobilního operátora O2 za necelých 40 tisíc korun, bude mít brzy nástupce.

Podle podcastu Reframed Tech, respektive Thibaulta Doussona (generálního manažera společnosti Lenovo pro Jižní Afriku), se na nástupci už pracuje a ohebný telefon bude představen přibližně v září letošního roku.

Diskuze ke článku
Slovák
Keďže prvú generáciu rozdávajú v Amerike 2 za cenu jednej, dúfam, že druhú generáciu budú takto rozdávať aj tu v Európe.
End
Pokud nabídne parametry jako Z Flip nebo lepší a i lepší baterii za cenu první generace Moto tak to bude pecka. Jestli ne tak smůla.
Carda
Něco mi říká že to bude ještě více nudloidní určitě tak 22,5:9 při nejhorším 25:9 :D tohle už je opravdu nemoc nudlomilů :D
Igor
Napsal analfabet dutá hlava Carda s IQ nudloidního retarda :D:D:D
21. 5. 14:28
Něco mi říká že to bude ještě více nudloidní určitě tak 22,5:9 při nejhorším 25:9 :D tohle už je opravdu nemoc nudlomilů :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze