Žiletka Motorola Razr se vrací a hledá se nový Freddie

mNews
1
Žiletka Motorola Razr se vrací a hledá se nový Freddie
  • Motorola nás oslnila novou inkarnací legendárního véčka Razr, nabídne velký ohebný displej
  • HTC představilo novinku v nižší střední třídě a Call of Duty pro nás má zajímavá čísla
  • mNews přináší výběr toho nejlepšího z uplynulého týdne

Veškerou pozornost ve světě mobilních telefonů na sebe strhla Motorola. I tak se ale podíváme třeba na HTC a další novinky. Vítejte u mNews.

Žiletka Motorola Razr se vrací a hledá se nový Freddie – mNews

Motorola Razr je moderní véčko

Motorola Razr, neboli „žiletka“, byla před nějakými 15 lety hitem. Na tento úspěch se snaží navázat novodobá Motorola, dnes vlastněná Lenovem, novou inkarnací, která také vzbuzuje nadšení. Stále se jedná o véčko, ačkoliv po otevření na vás čeká dlouhý nepřerušený displej. Zachována byla tloušťka i ikonická brada. Výbava však odpovídá spíše vyšší střední třídě a neoslní ani fotoaparát nebo baterie. Cena by se měla lehce přehoupnout nad 40 tisíc a je velká šance, že se telefonu dočkáme i u nás.

HTC představilo levný Desire 19s

HTC se stále nedaří a nově představený Desire 19s ho z finančních problémů asi nevytáhne. Ten nabídne velký displej a průměrné specifikace spadající do nižší střední třídy. A ačkoliv třeba zadní strana nevypadá špatně, ze šedi průměru také nevystupuje. Potěší ale ultraširokoúhlý snímač a cena okolo pěti tisíc. Dostupnost u nás však jistá není.

Call of Duty trhá rekordy

Že mělo nové Call of Duty nejvíce stažení týden po vydání jsme si již říkali. Nyní se k tomu přidávají i statistiky měsíc po vydání a populární střílečka stále kraluje žebříčkům. Za měsíc si 148 milionů uživatelů hru stáhlo, což je násobně více než v případě PUBG či Fortnite. Hře se daří i finančně, a je tak jisté, že nový obsah bude rychle přibývat.

Máte hlas jako Freddie?

Nakonec pro vás mám jeden test. Myslíte si, že máte hlas jako Freddie Mercury? Google ve spolupráci s Queen připravil aplikaci FreddieMeter, která je takovým malým karaoke. Výsledné skóre odráží, jak jste se trefili do not, melodie nebo jak moc se váš hlas podobá Freddieho. Vše je spojeno i s charitou na boj proti AIDS.